Filters

Gazelle Ultimate C380 HMB

Wil je een sportieve elektrische stadsfiets of een comfortabele elektrische toerfiets? In beide gevallen kan je uitkomen bij de Gazelle Ultimate C380 HMB. De Ultimate is een fraaie strakke e-bike. De Ultimate C380 heeft een krachtige middenmotor en Enviolo traploze versnelling. En dat is zowel handig bij een mooie tocht door de bossen als bij het boodschappen doen. 

 Zeker het proberen waard dus! Dat kan bij één van de Bike Totaal winkels bij jou in de buurt.

Bij iedere Gazelle Ultimate krijg je een Bike Totaal Fietspaspoort. Met het Fietspaspoort ben je verzekerd van regelmatig onderhoud door je eigen Bike Totaal specialisten. Bij de Ultimate C380 kun je kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Dit is een absolute aanrader, omdat je dan 5 jaar lang maximale service krijgt bij je e-bike.

2 producten
Bosch Performance Line middenmotor, 75 NmEnviolo automatische versnellingActieradius van 160 tot 175 km
 4.499,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 NmEnviolo automatische versnellingActieradius van 160 tot 175 km
 4.499,00-

Gazelle Ultimate C380 HMB: gemak dient de mens

Iedere Gazelle is een kwalitatief hoogwaardige fiets. Maar sommige e-bikes worden gemaakt voor extreem gemak. De Ultimate C380 is er zo een. Een krachtige motor, onderhoudsarme riemaandrijving en traploze versnelling maken het fietsen tot een moeiteloos genot.

Mooi verpakte kracht

De Ultimate C380 is, net als iedere Gazelle Ultimate, een strak model, De accu is geïntegreerd in het frame, wat de elektrische fiets een luxe en stijlvolle uitstraling geeft. De kabels zijn bijna volledig in het frame weggewerkt. Dat is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor een betere bescherming van de kabels. De zeer krachtige Bosch Performance Line middenmotor zorgt ervoor dat je in de stad, ook volgeladen, gemakkelijk kan rijden. Dus ook als je fiets is uitgerust met een kinderzitje met kind, een enkele of dubbele fietstas of een stuurmand ben je bij het stoplicht moeiteloos weg. Ook een mooie toertocht door de Limburgse heuvels is met deze e-bike een eitje.

Alternatieven voor de Gazelle Ultimate C380 HMB

De Gazelle Ultimate C380 is onderdeel van een serie hoogwaardige Ultimates. Dit is één van de toplijnen van Gazelle, waarin alle modellen zijn afgewerkt met de beste materialen. In deze serie vallen ook de Gazelle Ultimate C5, de Gazelle Ultimate C8+ en de Gazelle Ultimate T10.

Jaren fietsen op de Gazelle Ultimate C380 HMB

Bij iedere Gazelle Ultimate krijg je een Bike Totaal Fietspaspoort. Met het Fietspaspoort ben je verzekerd van regelmatig onderhoud door je eigen Bike Totaal specialisten. Bij de Ultimate C380 kun je kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Dit is een absolute aanrader, omdat je dan 5 jaar lang maximale service krijgt bij je e-bike. 5 jaar lang worden defecte onderdelen vaak kosteloos gerepareerd of vervangen. Motor stuk? Geen probleem. Enviolo versnellingsnaaf defect? Deze wordt zonder kosten voor je gerepareerd of vervangen. En we zorgen altijd voor een vervangende fiets om je mobiel te houden. Wil je een proefrit maken? Ga dan naar één van de Bike Totaal winkels.