Filters

Gazelle Ultimate T10

De Gazelle Ultimate T10 is een hoogwaardige elektrische fiets die is ontworpen voor de veeleisende fietser. Met zijn stijlvolle uiterlijk en geavanceerde technologie biedt deze fiets zowel comfort als prestaties.

Bij de Gazelle Ultimate T10 krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen!

3 producten
Bosch Performance Line middenmotor, 75 Nm10 VersnellingenActieradius van 160 tot 175 km
 3.999,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 Nm10 VersnellingenActieradius van 160 tot 175 km
 3.999,00-
Bosch Performance Line Speed middenmotor, 85 Nm10 versnellingenActieradius van 160 km
 4.399,00-

Technisch uitstekend

Een van de opvallende kenmerken van de Gazelle Ultimate T10 is de krachtige Bosch Performance Line motor. Deze motor biedt een soepele en krachtige ondersteuning, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen en heuvels kunt beklimmen. Met een koppel van maximaal 75 Nm levert de motor een indrukwekkende acceleratie, waardoor je snel kunt optrekken bij verkeerslichten of bij het inhalen van andere fietsers.

De Gazelle Ultimate T10 beschikt over een geïntegreerde accu die mooi is weggewerkt in het frame. Met een capaciteit van 500 Wh biedt de accu voldoende energie voor langere ritten. Bovendien is de accu eenvoudig uitneembaar, zodat je hem gemakkelijk kunt opladen. Met behulp van de bijbehorende lader kan de accu in korte tijd weer volledig worden opgeladen.

Geen stugge ritten met de Gazelle Ultimate T10

Wat betreft comfort is de Gazelle Ultimate T10 uitgerust met een geveerde voorvork en zadelpen, waardoor schokken en trillingen worden geabsorbeerd en een soepele rijervaring wordt geboden, zelfs op oneffen terrein. De fiets heeft ook een comfortabel en ergonomisch gevormd zadel, zodat je ook tijdens langere ritten comfortabel kunt blijven zitten.

Veiligheid voorop

Op het gebied van veiligheid is de Gazelle Ultimate T10 goed uitgerust. Het is voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen, waardoor je snel en veilig kunt stoppen, zelfs bij hogere snelheden. Daarnaast beschikt de fiets over een geïntegreerde verlichting, waardoor je goed zichtbaar bent in het donker.

De handige display van de Gazelle Ultimate T10

Wat betreft connectiviteit en gebruiksgemak is de Gazelle Ultimate T10 voorzien van een geavanceerd display op het stuur. Dit display geeft informatie weer zoals snelheid, afstand en batterijniveau. Bovendien is de fiets uitgerust met een geïntegreerd navigatiesysteem, zodat je gemakkelijk je route kunt plannen en volgen.

De Gazelle Ultimate T10 is een echte alleskunner

De Gazelle Ultimate T10 is een hoogwaardige elektrische fiets die uitstekende prestaties, comfort en gebruiksgemak biedt. Of je nu lange afstanden wilt afleggen, heuvels wilt beklimmen of gewoon comfortabel wilt fietsen, deze fiets is een uitstekende keuze.

Waar op letten?

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Test de Gazelle Ultimate T10 bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over de Gazelle Ultimate T10? Kom langs jouw Bik Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Test de Gazelle Ultimate T10 e-bike uit en ervaar zelf de ongekende rijervaring van een Gazelle. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.