Filters

Gazelle Ultimate C8

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt is een hele mond vol. En dat past precies bij deze complete en comfortabele elektrische stadsfiets. De Bosch middenmotor geeft je het gevoel dat je altijd wind mee hebt, ook als je je e-bike verzwaart met een kinderzitje, fietstas of stuurmand. Wil je een fietstocht maken? Ook dan kun je op deze Gazelle met de aantrekkelijke actieradius goed uit de voeten.

Wil je jarenlang van je e-bike genieten dan is het goed om deze regelmatig te onderhouden. Om je hierbij te helpen krijg je bij je elektrische fiets altijd een Bike Totaal Fietspaspoort. Op je Fietspaspoort kun je zelf kiezen welk servicepakket je wilt. Je hebt altijd 3 servicebeurten, waar je eigen winkel je voor uitnodigt. 

Wil je nog langer onbezorgd genieten van je e-bike? Kies dan voor het 5 jaar garantiepakket.

7 producten
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 160 km
 3.299,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 160 tot 175 km
 3.899,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50Nm8 VersnellingenActieradius van 60 tot 150 km
 3.799,00-
Ultimate C8+ HMB Belt Heren 2022
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 160 km
 3.699,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 160 tot 175 km
 3.899,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50Nm8 VersnellingenActieradius van 60 tot 150 km
 3.799,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50Nm8 VersnellingenActieradius van 60 tot 150 km
 3.799,00-

Gazelle Ultimate C8 voor sportief comfort

De Ultimate is een strak vormgegeven elektrische fiets. De accu is geïntegreerd in het frame. Daardoor zijn de lijnen van deze e-bike strak en elegant. Het frame is stijf, waardoor de kracht van de motor goed op de fiets kan worden overgebracht. Met het constante gevoel van ‘wind in de rug’ wil je dan ook steeds verder fietsen. Doen! De Gazelle Ultimate is ook te krijgen met een derailleur (Gazelle Ultimate T10), traploze versnelling (Gazelle Ultimate C380) en/of met een sterkere motor (Gazelle Ultimate C5).

Onderhoudsvrije versnellingsnaaf en riemaandrijving

De kracht van de motor wordt met een riemaandrijving overgebracht op de fiets. Een riemaandrijving heeft veel voordelen ten opzichte van een ‘gewone’ ketting. Een riemaandrijving gaat 3 keer zo lang mee en is daarmee duurzamer. Bovendien is een riemaandrijving stiller, onderhoudsvrij en een riem hoeft niet te worden ingevet; dus geen smeer meer aan je broek. Ook de Nexus 8-versnellingsnaaf is onderhoudsvrij. Deze is zo geconstrueerd, dat slijtage minimaal is.

Je Gazelle Ultimate C8 altijd op je radar

De Connected-versie van de Gazelle Ultimate C8+ heeft een ingebouwde GPS. Op je app kun je du altijd zien waar je fiets staat. Dat is altijd handig in de stad, maar ook als je fiets gestolen wordt. Met de Gazelle Connect app op je telefoon kun je via internet altijd contact maken met je fiets. Op je telefoon kun je dan bijvoorbeeld ook zien hoe groot de actieradius van de accu nog is en wanneer je weer moet opladen. Voor de verzekering wordt ook steeds vaker een GPS vereist, omdat je fiets na een diefstal veel vaker wordt teruggevonden.

Jaren probleemloos plezier van je Gazelle Ultimate C8

Wil je jarenlang van je e-bike genieten dan is het goed om deze regelmatig te onderhouden. Om je hierbij te helpen krijg je bij je elektrische fiets altijd een Bike Totaal Fietspaspoort. Op je Fietspaspoort kun je zelf kiezen welk servicepakket je wilt. Je hebt altijd 3 servicebeurten, waar je eigen winkel je voor uitnodigt.

5 jaar zorgeloos op je Gazelle Ultimate C8

Wil je nog langer onbezorgd genieten van je e-bike? Kies dan voor een langere garantieperiode. Kies je voor het 5 jaar garantiepakket, dan is 5 jaar lang bijna ieder gebrek aan je elektrische fiets gedekt. Gaat je accu stuk? Wordt geregeld? Reageert je motor niet meer zoals het moet? Je specialist repareert het of je krijgt kosteloos een nieuwe motor. Zo houd je 5 jaar lang je fiets in topconditie. De Bike Totaal-winkel  bij jou in de buurt kan je er alles over vertellen.