Filters

Gazelle Orange C8

De Gazelle Orange C8 is een elektrische fiets, die gebouwd is voor dagelijks gebruik. En ook voor een flinke toertocht is deze e-bike comfortabel genoeg. Het maakt dus niet uit of je je picknick in je stuurmand doet of al je boodschappen in de fietstassen. De Orange C8 ondersteunt je bij al je ritten. 

 Bij je e-bike krijg je een Bike Totaal Fietspaspoort. Met dit paspoort word je bijvoorbeeld automatisch uitgenodigd voor de servicebeurten. Bij je paspoort kun je zelf kiezen welk servicepakket je wil hebben. Bij alle fietsen uit de Gazelle Orange serie kun je kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Als er iets met je fiets gebeurt kun je dit vaak kosteloos laten repareren. De specialisten van de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt kan je alles vertellen over de voordelen van de verschillende servicepakketten.


7 producten
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50Nm8 VersnellingenActieradius van 50 tot 120 km
 3.099,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50Nm8 VersnellingenActieradius van 50 tot 120 km
 3.099,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 3.199,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 3.199,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-

Gazelle Orange C8 is een veelzijdige alleskunner

De Orange C8 van Gazelle is er als elektrische damesfiets of elektrische herenfiets. In beide gevallen is het frame stijf en daardoor goed wendbaar. Dat is handig in de stad, waar je vaak korte stukjes rijdt. De Bosch Active Line Plus middenmotor helpt je ook volgeladen moeiteloos door de stad. En als je een mooie toertocht wil maken is de motor krachtig genoeg om heuveltjes en viaducten te bedwingen zonder dat je hiervan het zweet op je rug krijgt.

Met de Gazelle Orange C8 comfortabel over de weg

De geveerde voorvork en zadelpen zorgen voor een hele comfortabele zit. De hobbels worden weg gefilterd, waardoor je in de stad geen last hebt van tramrails en nare verkeersdrempels. Ook voor een langere toertocht is de vering heel prettig. Het comfort zorgt ervoor dat je minder snel vermoeid bent en dus kilometer na kilometer geniet van je tocht.

Steeds verder op je Gazelle Orange C8

Hoe ver je kunt fietsen zonder op te laden heb je zelf voor een groot deel in de hand. De actieradius wordt voor een groot deel bepaald door de ondersteuningsstand. Hoe meer je zelf trapt, hoe verder je je tocht kunt maken. Ga je vaker lange tochten maken, dan kun je ook kiezen voor een grotere accu. Standaard is de Gazelle Orange C8 voorzien van een 300 Wh accu, waar je tot ongeveer 85 kilometer mee kunt rijden. Wil je nog verder, dan kun je kiezen voor een 400 Wh of 500 Wh accu. Met een 500 Wh accu kun je tot maar liefst 135 kilometer rijden.

Accu achterop dus veilig opstappen

De accu is geïntegreerd in de bagagedrager. Een slot zorgt ervoor dat dieven de accu niet zo maar kunnen meenemen. Doordat de accu in de bagagedrager zit is er extra veel ruimte ontstaan in het frame. De variant zonder bovenbuis (ook wel damesfiets genoemd) heeft zo een ruime en brede instap. Op- en afstappen is hierdoor vereenvoudigd en dus veiliger. Wel zo handig dus als je bijvoorbeeld ook nog een kind in een kinderzitje bij je hebt.

Voordelen van de 8e versnelling

De Nexus 8 versnellingsnaaf, waar de Gazelle Orange C8 mee is uitgerust, is de luxe uitvoeting van de Nexus 7. Hij heeft niet alleen 1 versnelling meer, maar ook een groter bereik tussen de hoogste en laagste versnelling. Bovendien gaat de 8-versnellingsnaaf efficiënter met je kracht om. Je hoeft dus minder kracht te zetten voor hetzelfde resultaat. Dit is vooral handig als je met een volgepakte fiets dor de stad rijdt. Dat je volgepakt rondrijdt kan best gebeuren. De Gazelle Orange C8 is heel eenvoudig te voorzien van een kinderzitje, een stuurmand of fietstassen achterop.

Een Gazelle Orange voor iedereen

Naast de Gazelle Orange C8 is de Gazelle Orange in meer uitvoeringen: 

Gazelle Orange C7 voor als je meer in de buurt blijft 

Gazelle Orange C310 HMB voor een traploze Enviolo versnelling en nóg meer comfort

Gazelle Orange C8 zorgeloos rijden

Met ondersteuning van je Bike Totaal winkel kun je jarenlang zorgeloos door blijven rijden. Bij je fiets krijg je een Bike Totaal Fietspaspoort. Met dit paspoort word je bijvoorbeeld automatisch uitgenodigd voor de servicebeurten. Bij je paspoort kun je zelf kiezen welk servicepakket je wil hebben. Bij alle fietsen uit de Gazelle Orange-serie kun je kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Hiermee kun je 5 jaar lang zorgeloos rijden. Als er iets met je fiets gebeurt kun je dit vaak kosteloos laten repareren. De Bike Totaal winkel bij jou in de buurt kan je alles vertellen over de voordelen van de verschillende servicepakketten.