Filters

Gazelle Orange C310 HMB

De Gazelle Orange C310 elektrische fietsen zijn een uitstekende keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar comfort en betrouwbaarheid. Deze e-bikes combineren een stijlvol ontwerp met geavanceerde technologieën, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijkse ritten als langere afstanden.

Alle Gazelle Orange C310 HMB fietsen worden geleverd met het Bike Totaal Fietspaspoort voor optimale service en onderhoud. Bij aankoop van een Gazelle C310 HMB fiets krijg je gratis het 5 jaar garantiepakket.


1 product
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 NmTraploze versnellingActieradius van 80 tot 160 km
 2.949,00-

De beste technische voorzieningen met de Gazelle Orange C310 HMB

Een van de belangrijkste kenmerken van de Gazelle Orange C310 is de krachtige motor. Deze fietsen zijn uitgerust met een hoogwaardige Bosch Active Line-motor die zorgt voor soepel en responsief rijgedrag. De motor levert een indrukwekkend vermogen, waardoor je moeiteloos heuvels kunt beklimmen en tegenwind kunt trotseren. Bovendien biedt de motor verschillende ondersteuningsniveaus, zodat je de mate van trapondersteuning kunt aanpassen aan je voorkeur en de omstandigheden van de rit.

De accu van de Gazelle Orange C310 HMB is een betrouwbare metgezel voor lange ritten. Deze e-bikes zijn voorzien van een hoogwaardige li-lion accu, die perfect is geïntegreerd in het midden van de fiets. De accu heeft een indrukwekkende capaciteit en biedt een goede actieradius, waardoor je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen. Daarnaast is de accu eenvoudig afneembaar, zodat je hem gemakkelijk kunt opladen, zowel op de fiets als thuis.

Moeiteloos lange afstanden fietsen met de Gazelle Orange C310

Wat betreft de actieradius van de Gazelle Orange C310 HMB, varieert deze afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gekozen ondersteuningsmodus, het terrein, de belasting en je eigen trapkracht. Over het algemeen kun je met deze fietsen rekenen op een actieradius van 80 kilometer. Dit biedt voldoende vrijheid om mooie fietstochten te maken zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de accu.

Naast de indrukwekkende motor, de betrouwbare accu en de ruime actieradius, bieden de Gazelle Orange C310 elektrische fietsen ook andere handige functies, zoals een comfortabel zadel, geïntegreerde verlichting, een handige bagagedrager en een intuïtief bedieningspaneel. Al deze elementen maken de Gazelle Orange C310 HMB een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en betrouwbare e-bike voor dagelijks gebruik en langere avonturen op de weg.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.


Gazelle Orange C310 HMB proefrijden bij Bike Totaal

Je nieuwe Gazelle Orange C310 eerst uitproberen? Dat kan! Kies hierboven uit één van de modellen en plan je proefrit bij jouw Bike Totaal winkel. De specialist zal je adviseren over de juiste maat en het ideale model gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt! Al overtuigd? Bestel je Gazelle Orange eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk.