Filters

Gazelle Chamonix C7 HMS

De Gazelle Chamonix C7 HMS is een geavanceerde elektrische fiets die een groot aantal functies en mogelijkheden biedt. Hij is perfect voor wie van het buitenleven wil genieten en toch comfortabel wil blijven rijden. Met zijn krachtige motor, gemakkelijk verstelbare stuurpen, MIK-achterdrager en 630 Wh accu-optie biedt deze fiets veel comfort, gebruiksgemak en bereik.

Bij de Gazelle Chamonix C7 HMS krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is pas zorgeloos fietsen!

2 producten
Shimano Steps E6100 middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 60 tot 150 km
 3.299,00-
Shimano Steps E6100 middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 60 tot 150 km
 3.299,00-

De bewezen prestaties van de Gazelle Chamonix C7 HMS

De Gazelle Chamonix C7 HMS is ontworpen met het oog op prestaties. Zijn krachtige Shimano STEPS motor met een koppel van 50Nm en een maximumsnelheid van 25 km/u kom je zowel op het vlakke als in de heuvel goed vooruit. De krachtsensor zorgt voor een soepele acceleratie en deceleratie, terwijl je met de trapondersteuning je rit kunt aanpassen aan je behoeften. Bovendien brengt de accu je tot wel 145 kilometer ver, of met de upgrade tot de 630 Wh accu, zelfs tot 170 kilometer. Zo heb je genoeg bereik voor elk avontuur. Meer weten over de actieradius van een elektrische fiets? Lees de blog actieradius.

Bij de aankoop van een elektrische fiets zijn er veel dingen om in overweging te nemen. Welk type motor moet je kiezen? Hoeveel vermogen? Hoe zit het met de accu en de actieradius? We helpen je graag op weg. Bekijk de e-bike aankoopgids voor advies én tips.

De Gazelle Chamonix serie kent veel verschillende modellen, de C7 serie heeft de volgende modellen: de Gazelle Chamonix C7 HMS Dames en de Gazelle Chamonix C7 HMS Heren.

Strak, modern uiterlijk

De Chamonix C7 HMS van Gazelle is van alle gemakken voorzien. Met componenten van hoge kwaliteit weet je zeker dat je goed zit met deze e-bike. Zo stel je het stuur eenvoudig af met de Gazelle Switch stuurpen. Daarnaast zijn de rem-, schakel- en verlichtingskabels netjes weggewerkt in het frame. Dit zorgt voor goed beschermde kabels en een strak, modern uiterlijk.

Gazelle Chamonix C7: slimme technologie

De Gazelle Chamonix C7 is uitgerust met een slim display dat je in één oogopslag al je ritgegevens laat zien. Dit omvat zaken als huidige snelheid, resterende batterijduur en meer. Bovendien neem je het display gemakkelijk mee. Dankzij het compacte formaat én lichte gewicht neem je deze gemakkelijk mee in je zak. Handig als je je fiets aan de rand van de stad parkeert! 

Maak vandaag nog een proefrit!

Meer weten over de Gazelle Chamonix C7 elektrische fiets? Kom langs één van de Bike Totaal winkels bij jou in de buurt voor een proefrit. Onze experts helpen je graag wegwijs te maken en de e-bike voor jou te vinden. Al zeker van je keuze? Bestel de Gazelle Chamonix C7 eenvoudig online. Haal 'm gratis op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. En altijd 100% rijklaar, zodat je gelijk kunt opstappen.