Batavus Quip E-Go

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele manier om de stad door te komen? De Batavus Quip E-Go elektrische fiets is de perfecte keuze. Deze fiets combineert een modern ontwerp met geavanceerde technologie, waardoor het de ideale metgezel is voor je dagelijkse woon-werkverkeer of weekendavontuur. Met zijn krachtige motor, snel oplaadbare accu en intuïtieve bediening helpt deze fiets je snel en gemakkelijk terrein te winnen - waar je ook heen gaat.

Bij de Batavus Quip E-Go krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is pas zorgeloos fietsen!

Lees meer
2 van 2 resultaten
Sorteren op

Batavus Quip E-Go: Een combinatie van stijl en functionaliteit

Bij de Batavus Quip E-Go gaat het niet alleen om vermogen; hij ziet er ook geweldig uit. Zijn slanke frame is ontworpen om netjes in elke stedelijke omgeving te passen, terwijl hij door zijn heldere kleuren gemakkelijk opvalt. De verstelbare stuurpen zorgt ervoor dat je altijd perfect zit. En als je op je bestemming aankomt, maken twee geïntegreerde standaarden het parkeren een fluitje van een cent. De Quip E-Go komt in een dames en een heren model: de Batavus Quip E-Go Dames en de Batavus Quip E-Go Heren.

Comfortabel fietsen

De Batavus Quip E-Go is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook ongelooflijk comfortabel. Het zadel is ergonomisch ontworpen om je rug en schouders tijdens het rijden te ondersteunen, terwijl de brede banden extra demping bieden op hobbelig terrein. Zelfs als je een langere reis voor de boeg hebt, zal je rit van begin tot eind comfortabel zijn.

Krachtige prestaties van de Batavus Quip E-Go

De echte ster van de show is de krachtige motor die aanslaat wanneer dat nodig is - zodat je sneller dan ooit afstanden kunt afleggen zonder je in het zweet te werken! En met de snel oplaadbare accu die met de 500W accu tot 160 km per lading meegaat (afhankelijk van de omstandigheden), hoef je je ook geen zorgen te maken dat je halverwege je reis zonder stroom komt te zitten! Meer weten over de actieradius van een elektrische fiets? Lees de blog actieradius.

Intuïtieve bediening

De Quip E-Go van Batavus is niet alleen krachtig en efficiënt, maar heeft ook een intuïtieve bediening, waardoor hij meteen gemakkelijk te gebruiken is - zelfs als je voor het eerst op een elektrische fiets zit! Met het eenvoudige display kun je gemakkelijk de snelheidsinstellingen regelen, terwijl een geïntegreerde lichtschakelaar ervoor zorgt dat zichtbaarheid geen probleem is als je 's nachts fietst. Weten waar je allemaal op kunt letten bij de aankoop van een elektrische fiets? Bekijk de e-bike aankoopgids.

Koop je nieuwe Batavus Quip E-Go bij Bike Totaal

Bij de aankoop van een elektrische fiets zoals de Batavus Quip E-Go is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je aankoop - daarom biedt Bike Totaal in alle winkels gratis testritten aan, zodat je de fiets zelf eerst kunt uitproberen! Bovendien zijn onze specialisten altijd beschikbaar voor advies - zodat je er zeker van kunt zijn dat je nieuwe elektrische fiets precies is wat je nodig hebt! Kom langs voor een proefrit, met meer dan 140 winkels is er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt.