Fietsen rond Leeuwarden

De Bonkevaart kennen we als finish voor de Elfstedentocht. Ook fietsen rond Leeuwarden biedt de perfecte combinatie van natuur, cultuur en actief plezier, waardoor het een geweldige ervaring is.

In één van de oudste steden van Noord-Nederland kijk je niet alleen je ogen uit, maar zet je ook je oren nog wat verder open. Deze stad met een geheel eigen taal voegt cultuur en gezelligheid toe aan je fietsrit! In de omgeving van Leeuwarden liggen tal van charmante Friese dorpen en stadjes, elk met hun eigen unieke karakter. Fietsen biedt de mogelijkheid om deze plaatsen te verkennen, langs pittoreske grachten en historische gebouwen te rijden, en de lokale cultuur en tradities te ervaren. Heb je een paar dagen de tijd? Dan is de Elfstedentocht op de fiets een absolute aanrader.

Bekijk hier de mooiste fietsroutes van Friesland.

Fietsreparatie en onderhoud in Leeuwarden

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Leeuwarden kan je bij op twee plaatsen terecht bij Bike Totaal Mient de Vries. Neem contact op met de winkel van jouw keuze en maak een afspraak in de werkplaats.

Fietsen is een geweldige manier om van Leeuwarden en de prachtige omgeving te genieten. Wil je je fiets nog even laten nakijken? Maak dan een afspraak met één van de onderstaande fietsenwinkels in Leeuwarden. 

Kom buurten bij de Bike Totaal in jouw buurt

Lieuwenburg 186Bike Totaal Mient de Vries Camminghaburen
Pier Panderstraat 1Bike Totaal Mient de Vries Leeuwarden Centrum