Bike Totaal Paul Willemsen Vacature verkoper/sales medewerker

Bike Totaal Paul Willemsen

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Vacature verkoper/sales medewerker

Bij Bike Totaal Paul Willemsen Rijwielspecialist zoeken we een gedreven verkoper om onze klantbeleving naar een hoger niveau te tillen! Ben je klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij aankoop en reparatie? Heb je passie voor fietsen en wil je werken met topmerken? Sluit je aan bij ons team en creëer een warme sfeer waarin klanten zich thuis voelen!

WIE ZIJN WIJ? Paul Willemsen Rijwielspecialist staat voor kwaliteit in materiaal en service. Ons team bestaat uit ervaren en ambitieuze verkopers en monteurs die streven naar klanttevredenheid en vakmanschap.

WORD JIJ ONZE NIEUWE VERKOPER? Werk in een ambitieus team en draag bij aan de vernieuwing van onze winkel. Jouw missie? Klanten verwelkomen, adviseren, en de beste service bieden. Laat je creativiteit zien en help ons de klantbeleving te verbeteren!

HOE ZIET JE TAKENPAKKET ERUIT? Verwelkom en adviseer klanten, zorg voor een gastvrije sfeer, presenteer onze producten op een aantrekkelijke manier, ken onze producten van binnen en van buiten, communiceer helder naar klanten, en denk mee over verbeteringen.

WAT NEEM JIJ MEE? Klantvriendelijkheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit, sterke communicatieve vaardigheden, een passie voor leren, en vooral ambitie!

WAT BIEDEN WIJ JOU? Een uitdagende baan waarin je met passie de klantbeleving optimaliseert, samen met een geweldig team dat streeft naar tevreden klanten.

Voel je de klik? Stuur dan snel je CV en motivatie naar ons team!