Bike Totaal Mirjam Over ons

Bike Totaal Mirjam

 
Profile Goes 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal Mirjam. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Bij Bike Totaal Mirjam hebben alle medewerkers jarenlange ervaring en kunnen zich goed verplaatsen in jou als fietser. Daarmee staan wij garant voor een uitermate deskundig en passend advies.

Bike Totaal Mirjam is dé fietsenwinkel van Goes

Bij Bike Totaal Mirjam kun je terecht voor zeer deskundig advies op maat. De eigenaresse, Mirjam is zeer enthousiast en staat altijd voor je klaar om te samen te kijken wat je zoekt. Regelmatig vind je hier een wisselend assortiment, welke ook nog eens zeer fraai oogt in de mooie gestylde winkel. Alles wat je zoekt, gewoon in het Zeeuwse Goes.

Al zeer vroeg begon Mirjam Klaassen in de rijwielbranche. Kennis over fietsen is haar dan ook met de paplepel ingegoten. Na een periode van leren is zij in 1999 haar eigen onderneming gestart in het Zeeuwse Goes. Een mooie start van een prachtige periode en winkel die we nu kennen als Bike Totaal Mirjam. Een gespecialiseerde winkel op het gebied van stadsfietsen, sportieve fietsen, e-bikes en fietsen met een snaaraandrijving. Vind bij ons niet alleen de juiste fiets, maar ook bijpassende accessoires. Zo kunt u direct compleet op pad met uw nieuwe aanwinst.

De medewerkers bij Bike Totaal Mirjam hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen zich goed verplaatsen in u als fietser. Daarmee staan wij garant voor een uitermate deskundig en passend advies. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat bij ons voorop en dat zult u merken in onze winkel. Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven of stel vrijblijvend uw vragen.

Tot ziens bij uw fietsenwinkel Bike Totaal Mirj