Bike Totaal Leenders

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Fietsverhuur in Gelderland

Een fiets huren is makkelijk voor o.a.: Familiedagen, vrijgezellenfeesten, sportdagen, verjaardagsfeestjes, scholen, bedrijfsuitjes, gewoon een gezellige middag met vrienden of een teambuildingdag of evenement. Maar ook voor hotels, scholen, uitzendorganisaties, overheid ect., is het huren van een fiets voor een langere termijn een goede optie.

Fietsverhuur zaterdags en zondags bij Lingervaart kano- en fietsverhuur

Leenders Bike Totaal (dinsdag t/m vrijdag) en Lingevaart kano en fietsverhuur te Doornenburg, (op zaterdag en zondag) verhuren fietsen om de omgeving te verkennen. Het is ook mogelijk op een andere locatie te starten of eindigen. De fietsen worden gebracht en weer opgehaald.

In de omgeving is voldoende te beleven en te doen. Er zijn meerdere bezienswaardigheden die redelijk dicht bij elkaar liggen en zeker de moeite waard zijn om te bezoeken, o.a. Kasteel Doornenburg, Fort Pannerden en Park Lingezegen. Ook kun je  de driepontjes route over de dijken langs de Rijn en de Waal fietsen.

De Betuwe staat bekend als één van de mooiste fiets en wandelgebieden van Nederland. Al lopend of rijdend over mooie landweggetjes en dijken langs boomgaarden en door historische boerendorpen.

Fietsverhuur voor grotere aantallen

We hebben 40 fietsen in de verhuur, ze kunnen ook gebracht en opgehaald worden (a.u.b. wel op tijd reserveren). 

Je fietst geheel op eigen risico. Je bent verantwoordelijk voor correct gebruikt van de gehuurde materialen. Schade en diefstal worden bij u verhaald.

Benieuwd naar de tarieven en voorwaarden die horen bij het huren van een fiets bij Bike Totaal Leenders? Je kunt via onderstaande fietsverhuur website meer informatie vinden. 

Fietsverhuur Bike Totaal Leenders >