Filters

Gazelle Orange Ltd.

De Gazelle Orange Ltd. elektrische fietsen zijn een uitstekende keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar comfort, betrouwbaarheid en stijl. Deze elektrische fietsen bieden een geavanceerde technologie en functionaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor zowel korte ritten door de stad als lange tochten in het weekend.

Alle Gazelle Orange Ltd. fietsen worden geleverd met het Bike Totaal Fietspaspoort voor optimale service en onderhoud. Bij aankoop van een Gazelle Orange Ltd. krijg je gratis het 5 jaar garantiepakket.

2 producten
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.749,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.749,00-

De Gazelle Orange Ltd. is een technisch hoogstandje

Een van de belangrijkste kenmerken van de Gazelle Orange Ltd. is de krachtige motor. Deze fietsen zijn uitgerust met een hoogwaardige elektrische motor die zorgt voor een soepele en efficiënte trapondersteuning. De motor reageert snel op de input van de fietser, wat resulteert in een vloeiende rijervaring. Of je nu een heuvel op fietst of een stevige tegenwind hebt, de motor van de Gazelle Orange Ltd. biedt voldoende vermogen om je te helpen bij elke uitdaging onderweg.

Wat betreft de accu, zijn de Gazelle Orange Ltd. elektrische fietsen voorzien van een betrouwbare en duurzame batterij. De accu heeft een hoge energiedichtheid en een lange levensduur, waardoor je kunt genieten van langere ritten zonder je zorgen te maken over het snel leegraken van de batterij. Bovendien is de accu eenvoudig op te laden, zodat je snel weer op weg kunt. Of je nu naar je werk pendelt of een lange fietstocht maakt, de accu van de Gazelle Orange Ltd. biedt voldoende vermogen om je probleemloos door je avonturen te begeleiden.

Goed bereik en comfort met de Gazelle Orange Ltd.

Wat de actieradius betreft, kunnen de Gazelle Orange Ltd. elektrische fietsen indrukwekkende afstanden afleggen op een volle acculading. De exacte actieradius kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht van de berijder, de gekozen ondersteuningsstand en het terrein. Over het algemeen kun je echter rekenen op een actieradius van 80 kilometer. Dit betekent dat je zonder problemen langere ritten kunt maken zonder je zorgen te maken over het bereiken van je bestemming.

Al met al bieden de Gazelle Orange Ltd. elektrische fietsen een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en betrouwbaarheid. Met hun krachtige motor, duurzame accu en indrukwekkende actieradius zijn deze fietsen ideaal voor zowel dagelijks gebruik als avontuurlijke tochten. Of je nu de stad wilt verkennen of de natuur wilt verkennen, de Gazelle Orange Ltd. elektrische fietsen zullen je rit aangenamer en plezieriger maken.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel. 

Gazelle Orange Ltd. proefrijden bij Bike Totaal

Je nieuwe Gazelle Orange Ltd. eerst uitproberen? Dat kan! Kies hierboven uit één van de modellen en plan je proefrit bij jouw Bike Totaal winkel. De specialist zal je adviseren over de juiste maat en het ideale model gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt! Al overtuigd? Bestel je Gazelle Orange Ltd. eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk.