Filters

Gazelle Bloom C380 HMS

De Gazelle Bloom C380 HMS is een geavanceerde elektrische fiets die ontworpen is voor comfortabel en moeiteloos fietsen. Deze fiets combineert stijlvol design met hoogwaardige technologieën, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel dagelijks gebruik als langere fietstochten.

Bij de Gazelle Bloom C380 HMS krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie met het standaard superservice pakket bij je nieuwe elektrische fiets. Dat is pas zorgeloos fietsen!


1 product
Shimano Steps E6100 middenmotor, 60 NmTraploze versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 2.999,00-

De kracht van de Gazelle Bloom C380 HMS

Een van de belangrijkste kenmerken van de Gazelle Bloom C380 HMS is de krachtige accu. Deze fiets is uitgerust met een hoogwaardige lithium-ion accu die een indrukwekkende actieradius biedt. Met een volledig opgeladen accu kun je tot wel 125 kilometer rijden, afhankelijk van de omstandigheden en het gebruik. Dit betekent dat je zonder zorgen langere afstanden kunt afleggen en kunt genieten van lange fietstochten zonder je zorgen te maken over het bereik van de fiets.

De Gazelle Bloom C380 HMS beschikt ook over een krachtige motor die zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring. De fiets is uitgerust met een middenmotor die je ondersteuning biedt bij het trappen. Deze motor levert voldoende vermogen om gemakkelijk heuvels op te rijden en tegenwind te trotseren, terwijl je zelf nog steeds actief kunt blijven trappen. De motor van de Gazelle Bloom C380 HMS is responsief en biedt een natuurlijke ondersteuning die zich aanpast aan je fietsgedrag.

De Gazelle Bloom C380 HMS heeft het allemaal

Naast de accu en motor biedt de Gazelle Bloom C380 HMS ook andere handige functies. De fiets heeft een comfortabel en verstelbaar zadel, ergonomische handvatten en een overzichtelijk display waarmee je eenvoudig de ondersteuningsstand en andere belangrijke informatie kunt aflezen. Bovendien is de fiets uitgerust met hoogwaardige remmen en verlichting voor optimale veiligheid.

Kortom, de Gazelle Bloom C380 HMS is een uitstekende elektrische fiets met een indrukwekkende accu, een ruime actieradius en een krachtige motor. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of lange tochten maakt, deze fiets biedt je het comfort en de betrouwbaarheid die je nodig hebt. Met de Gazelle Bloom C380 HMS kun je moeiteloos genieten van het plezier van elektrisch fietsen.


Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Test de Gazelle Bloom C380 HMS bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over de Gazelle Bloom C380? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Test deze e-bike uit en ervaar zelf de ongekende rijervaring van een Gazelle. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw elektrische fiets nooit te ver weg.