Filters

Cortina E-U1

De Cortina E-U1 is een krachtige, zeer betaalbare e-bike. Deze E-U1 is het perfecte instapmodel voor iedereen die overweegt om een elektrische fiets te kopen.

De efficiënte Bafang voorwielmotor is ideaal voor ritten door de stad. De motor is te besturen met het Bafang basisdisplay, met dit display kan je gemakkelijk en simpel de ondersteuning en verlichting besturen. De accu is netjes weggewerkt in de bagagedrager en kan gemakkelijk uitgenomen worden wanneer deze opgeladen moet worden. Moet je plotseling stoppen? Geen probleem. De rollerbrakes op deze e-bike zorgen ervoor dat je snel en gecontroleerd tot stilstand komt.

Bij je nieuwe E-U1 krijg je van ons het gratis Fietspaspoort voor onderhoud en service bij jou om de hoek.

5 producten
deep green matt
Bafang H400 voorwielmotor, 35 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 120 tot 190 km
 1.799,00-

Cortina E-U1 Heren

 1.699,00-
black matt
Bafang H400 voorwielmotor, 35 Nm | 3 versnellingen | Actieradius van 120 tot 190 km
 1.699,00-
black matt
Bafang H400 voorwielmotor, 35 Nm | 3 versnellingen | Actieradius van 120 tot 190 km
 1.699,00-
black matt
Bafang H400 voorwielmotor, 35 Nm | 3 versnellingen | Actieradius van 120 tot 190 km
 1.699,00-
deep green matt
Bafang H400 voorwielmotor, 35 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 120 tot 190 km
 1.799,00-

De krachtige, maar betaalbare Cortina E-U1

De Cortina E-U1 is een krachtige, zeer betaalbare e-bike voor iedereen die op zoek is naar een elektrische fiets voor de dagelijkse ritten naar school of naar werk. Zonder al te veel poespas is de Cortina E-U1 hét perfecte instapmodel voor iedereen die een elektrische fiets wil aanschaffen voor een zacht prijsje.

Cortina E-U1: voorzien van een krachtige motor

De Cortina E-U1 is voorzien van een krachtige Bafang H400 voorwielmotor van 250 watt. Hiermee fiets je soepel en gemakkelijk naar werk, school, de stad of de super. Met geïntegreerde led-verlichting voor en achter wil je zeker gezien worden op deze e-bike. Zie je jezelf al naar werk fietsen? We geven je alvast 7 redenen om met de fiets naar je werk te gaan. Op zoek naar iets meer power? Bekijk dan de Cortina U4.

Fiets altijd het juiste tempo met de Cortina E-U1

De Cortina E-U1 beschikt over een Bafang basisdisplay met de belangrijkste functies, zoals de besturing van de 5 ondersteuningsstanden, de status van de accu en de mogelijkheid om de verlichting aan en uit te zetten. Met 5 ondersteuningsstanden fiets je altijd het juiste tempo.

Fietsen in de stad kan onvoorspelbaar zijn. Moet je plotseling stoppen? Geen probleem. De rollerbrakes op deze e-bike zorgen ervoor dat je snel én veilig tot stilstand komt. Daarnaast zijn dit type remmen makkelijk te onderhouden en af te stemmen. Dat is pas onbezorgd fietsen.

Tot wel 190 kilometer fietsen

De Cortina E-U1 is standaard uitgerust met een Bafang accu met 450 watt, goed tot wel 120 kilometer fietsen. Wil je langer op één acculading fietsen zonder opnieuw op te laden? Kies bij het samenstellen van je Cortina E-U1 voor een 600W of 750W accu. Afhankelijk van de omstandigheden fiets je dan tot 175 en 190 km op één lading. Dat is van Groningen naar Utrecht!

Cortina E-U1 kopen

Ben je er al uit? Bestel je nieuwe Cortina E-U1 dan eenvoudig online. Haal 'm op in de winkel bij jou in de buurt of laat 'm gratis thuisbezorgen. Altijd 100% rijklaar geleverd en service en onderhoud bij jou in de buurt.

Als je bij Bike Totaal een fiets koopt, ontvang je gratis het Bike Totaal Fietspaspoort. Je kunt vervolgens zelf kiezen voor een servicepakket die aan het Fietspaspoort gekoppeld wordt. Met het paspoort word je bijvoorbeeld automatisch uitgenodigd voor servicebeurten, die je zelf heel handig online kunt inplannen. Wel zo makkelijk!

Weten waar je allemaal op moet letten bij de aankoop van een elektrische fiets? We helpen je graag op weg. Bekijk de E-bike aankoopgids.

Proefrit maken op de Cortina E-U1?

Je nieuwe e-bike eerst proefrijden? Dat kan! Klik op je model en plan een gratis én vrijblijvende proefrit bij een Bike Totaal winkel bij jou in de buurt. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou om de hoek. Laat je adviseren door de specialist en fiets voordat je het weet weg op je nieuwe aanwinst.