Cortina E-Lett

De Cortina E-lett is de perfecte robuuste e-bike voor de fietsliefhebber die alle functies van een elektrische fiets wil ervaren op een scherp geprijsde, hippe fiets met een minimalistisch design. 

De E-Lett is perfect voor woon-werkverkeer, op deze moderne e-bike fiets je comfortabel en in stijl langs de file naar je werk.

Fietsen door de stad is een enorm plezier op de E-Lett. De e-bike is ontworpen met het stadsleven in gedachte, de kabels zijn zoveel mogelijk geïntegreerd waardoor de kans op beschadiging zeer klein is, dit maakt de fiets perfect voor stalling in een fietsenstalling. De E-Lett beschikt ook over geïntegreerde kop- en achterlichten, hierdoor kan je licht niet meer gestolen worden en ben je er zeker van dat je altijd zichtbaar bent.

  Elett

Cortina E-Lett: vanaf nu verkrijgbaar

De Cortina E-Lett is vanaf nu verkrijgbaar bij Bike Totaal. Bekijk de modellen en bestel je nieuwe E-Lett eenvoudig online. Haal 'm op bij je favoriete winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk!

Weten waar je op moet letten bij de aankoop van een elektrische fiets? We helpen je graag op weg. Bekijk de E-bike aankoopgids.De Cortina E-Lett eerst uitproberen?

De E-Lett liever eerst uitproberen? Dat kan! Scroll verder om je model te selecteren en plan een vrijblijvende proefrit bij de Bike Totaal bij jou in de buurt. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou om de hoek.


Elett
Elett2

De Cortina E-Lett in het kort:

  • Sportief maar toch comfortabel
  • Modern, minimalistisch design
  • Single speed met hydraulische schijfremmen
  • Onderhoudsarme riemaandrijving
  • Uitgebreide functies via app
  • 360 Wh accu met een bereik van wel 90 Km
De E-Lett is naast heel stijlvol ook nog eens zeer licht en onderhoudsarm. De elektrische fiets is uitgerust met een beltdrive, deze riem vereist veel minder onderhoud dan een traditionele ketting en ziet er ook nog eens toffer uit.

De fiets wordt aangedreven door een krachtige Promovec achterwielmotor, de motor beschikt over 35 Nm koppelkracht en is zeer netjes weggewerkt. 

Moet je tijdens je rit door de stad ineens tot stilstand komen? Geen probleem, de hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je snel en veilig tot stilstand kan komen.

De modellen

Gebruik de Cortina Lett app voor uitgebreide functies

Je nieuwe Cortina is nu enorm gemakkelijk te verbinden met je telefoon, via Bluetooth maak je gemakkelijk verbinding met de fiets. Wanneer je verbonden bent heb je toegang tot vele extra functies. Zo heb je toegang tot de Sport en ECO modus, kan je de verlichting bedienen, is stroomverbruik zichtbaar en heb je toegang tot de innovatieve ''Bring Me Home-functie''.  


Bring Me Home

De E-Lett beschikt over de vernieuwende Bring Me Home functie. Hierbij kun je via de app instellen wat de afstand is die je nog wilt fietsen, vervolgens wordt de ondersteuning zo geregeld dat je thuis bent voordat je accu leeg is. Fietsen met een lege accu is dus verleden tijd!

Maak kennis met de Cortina E-Lett

Een beter beeld nodig van deze stijlvolle fiets?  Geen probleem, bekijk de video om de E-Lett in al zijn glorie te zien.