Cortina E-Lett

De Cortina E-Lett is een elektrische fiets die moeiteloos stijl en functionaliteit combineert, perfect voor de moderne stadsfietser. Eén van de belangrijkste kenmerken van de Cortina E-Lett is de riemaandrijving. Deze innovatieve aandrijving is stiller en duurzamer dan een traditionele ketting, wat de rit niet alleen soepeler maakt, maar ook minder onderhoud vergt. De riemaandrijving draagt bij aan het strakke design en verhoogt de efficiëntie van elke pedaalslag.

Voor een veilige en betrouwbare rit in alle weersomstandigheden zijn de hydraulische schijfremmen van de E-Lett onmisbaar. Samen met de krachtige Promovec achterwielmotor, zorgen ze voor een vloeiende en krachtige ondersteuning en ben je verzekerd van een moeiteloze fietsbeleving.

Een ander kenmerk dat de Cortina E-Lett onderscheidt, is de geïntegreerde verlichting. Zowel de voor- als achterlichten zijn naadloos in het frame verwerkt, wat niet alleen bijdraagt aan het minimalistische design, maar ook aan de veiligheid en zichtbaarheid in het donker.

De Cortina E-Lett is dus een perfecte mix van geavanceerde technologie en elegant design, ideaal voor de fietser die betrouwbaarheid en stijl belangrijk vindt.

De Cortina E-Lett in het kort:

  • Sportief en toch comfortabel

  • Modern, minimalistisch design

  • Single speed met hydraulische schijfremmen

  • Onderhoudsarme riemaandrijving

  • Uitgebreide functies via app

  • 360 Wh accu met een bereik van wel 90 Km

De E-Lett is naast heel stijlvol ook nog eens licht van gewicht en onderhoudsarm. De elektrische fiets is uitgerust met een beltdrive, deze riem vereist veel minder onderhoud dan een traditionele ketting en ziet er ook nog eens toffer uit.

De fiets wordt aangedreven door een krachtige Promovec achterwielmotor, de motor beschikt over 35 Nm koppelkracht en is zeer netjes weggewerkt.

De Cortina E-Lett eerst uitproberen?

De E-Lett liever eerst uitproberen? Dat kan! Plan een proefrit bij de Bike Totaal bij jou in de buurt. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou om de hoek.
Gebruik de Cortina Lett app voor uitgebreide functies

Je nieuwe Cortina kwijtraken in de fietsmenigte? Via je telefoon maak je nu een bluetooth verbinding met je fiets. Fijn! En wanneer je verbonden bent, heb je toegang tot vele extra functies. Denk aan Sport en ECO modus, je verlichting bedienen, stroomverbruik en toegang tot de innovatieve ''Bring Me Home-functie''.  

Bring Me Home

De E-Lett beschikt over de vernieuwende Bring Me Home functie. Hierbij kun je via de app instellen wat de afstand is die je nog wilt fietsen, vervolgens wordt de ondersteuning zo geregeld dat je thuis bent voordat je accu leeg is. Fietsen met een lege accu is dus verleden tijd!

Maak kennis met de Cortina E-Lett

Een beter beeld nodig van deze stijlvolle fiets?  Geen probleem, bekijk de video om de E-Lett in al zijn glorie te zien.