Filters

Batavus Fier

Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets die een duurzaam ontwerp, weinig onderhoud en prestaties combineert? Zo ja, dan is de Batavus Fier perfect voor jou. Deze elektrische fiets biedt een betrouwbare rit zonder in te leveren op comfort of snelheid. Met zijn krachtige motor en lange accuduur zorgt de Batavus Fier ervoor dat je dagelijkse woon-werkverkeer altijd soepel en plezierig verloopt.

Bij de Batavus Fier krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische bakfiets. Dat is pas zorgeloos fietsen!

3 producten

Batavus Fier 2 Unisex

 4.349,00-
Bosch Cargo Line middenmotor, 85 Nm | 5 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 4.349,00-
Bosch Performance CX Line middenmotor, 85 Nm | Enviolo traploze versnelling | Actieradius van 80 tot 160 km
 4.749,00-

Batavus Fier 3 Unisex

 4.549,00-
Bosch Performance CX Line middenmotor, 85 Nm | 5 Versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 4.549,00-

Hoge prestatie motor

De Batavus Fier wordt geleverd met een krachtige motor die veel koppel en snelheid levert tot 25 km/h. Inkopen voor het weekend doen? Of je kinderen ophalen van school? Een fluitje van een cent met de Batavus Fier. Ook viaducten en heuvels trotseer je met gemak, zonder je zorgen te maken dat je batterij halverwege je reis leeg raakt. De motor heeft ook meerdere ondersteuningsniveaus waarmee je kunt kiezen tussen de spaarstand, die de accu spaart, of de turbostand die je extra pit geeft wanneer dat nodig is.

De lange accuduur van de Batavus Fier

Dankzij de lange levensduur van de batterij van de Batavus Fier kun je langere ritten maken zonder je zorgen te maken dat je halverwege je reis zonder stroom komt te zitten. Hij laadt ook snel op, zodat je na een rit niet uren hoeft te wachten als je later op de dag nog een rit wilt maken. Stel zelf je ideale Batavus Fier bakfiets samen, met keuze tussen een 300W, 400W of 500W accu. Goed voor 80, 120 en zelfs 160 kilometer fietsen! Meer weten over de actieradius? Lees de blog E-bike actieradius.

Duurzaam ontwerp

De Batavus Fier is niet alleen onderhoudsarm en prestatiegericht, maar heeft ook veel aandacht voor duurzaamheid. Het frame is gemaakt van gerecycled aluminium en gebruikt milieuvriendelijke materialen tijdens het hele constructieproces. Dit zorgt ervoor dat je fiets het milieu niet schaadt, terwijl je toch elke keer dat je instapt een betrouwbare en veilige rit hebt.

Koop je nieuwe Batavus Fier bij Bike Totaal

Bij Bike Totaal zijn we gepassioneerd om onze klanten te voorzien van alleen de beste fietsen die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn - inclusief de Batavus Fier! We hebben een uitgebreide reeks modellen op voorraad, dus er is voor ieder wat wils - of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets of iets meer traditioneels zoals een mountainbike of stadsfiets - we hebben het allemaal! Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en ervaar het gemak van de Batavus Fier zelf.

Test jouw favoriete Batavus Fier bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een fiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.