Filters

Batavus Fier 3

De Batavus Fier 3 elektrische bakfiets biedt een fijne samensmelting van een functioneel ontwerp en robuuste techniek. Een keuze die veel ouders of kleine ondernemer aanspreekt. In het ontwerp wordt elegantie moeiteloos verweven met een praktische toepassing, waarbij de behoefte aan comfort en gebruiksvriendelijkheid nooit uit het oog wordt verloren. Deze fiets, met zijn opmerkelijke, extra ruime bak aan de voorzijde, nodigt uit om er op uit te gaan terwijl kinderen of goederen veilig en stabiel worden vervoerd.

2 producten
Bosch Performance CX Line middenmotor, 85 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 80 tot 160 km
 4.749,00-

Batavus Fier 3 Unisex

 4.549,00-
Bosch Performance CX Line middenmotor, 85 Nm5 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 4.549,00-

Batavus elektrische bakfietsen

De elektrische bakfietsen van Batavus staan voor duurzaamheid en innovatie. In een wereld waarin stedelijke gebieden steeds drukker worden en de vraag naar milieuvriendelijke vervoersalternatieven groeit, biedt Batavus een stijlvolle oplossing. Hun bakfietsen, bekend om hun robuuste bouw en elegante ontwerp, zijn een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Ze zijn ontworpen om de dagelijkse uitdagingen van stadsvervoer aan te kunnen, van het doen van de dagelijkse boodschappen tot het vervoeren van kinderen naar school. Opzoek naar een kleinere bak? Bekijk dan eens onze Batavus fier 2 elektrische bakfiets.

De Batavus Fier 3 Is bijna onmisbaar in het dagelijks leven

De elektrische ondersteuning van de Batavus Fier 3 is onopvallend verwerkt en geeft net dat extra duwtje in de rug op momenten dat het even tegen zit met de wind of bij een venijnige heuvel. Het maakt de dagelijkse ritjes naar school, werk of winkel niet enkel makkelijker maar ook beduidend plezieriger. Subtiel integreert de bakfiets zich in de dagelijkse routine en wordt al snel een onmisbare compagnon in het hectische, stedelijke leven.

Op de Batavus Fier 3 elektrische bakfiets kan je vertrouwen

De solide frame en betrouwbare remmen waarborgen een stabiele rit, zelfs wanneer de bak volgeladen is met drukke kinderen of zware goederen. De rijpositie, geoptimaliseerd voor een helder overzicht en controle, maakt dat de bestuurder altijd met vertrouwen door het verkeer kan navigeren.

Bekijk ook onze andere merken bakfietsen

Bij Bike Totaal hebben we een fijne selectie met bakfietsen van grote merken. Bekijk naast Batavus elektrische bakfietsen ook:

Zo haal je het beste uit je elektrische fiets

Net een elektrische fiets gekocht, en wil je weten hoe je je nieuwe aanwinst in topconditie houdt? We helpen je graag op weg! Wist je bijvoorbeeld dat je je accu het beste niet helemaal leeg kunt laten lopen? Of dat je - ook als je even niet op je e-bike fietst - je toch om de zoveel tijd je accu dient op te laden? Bekijk de 5 tips om het beste uit je elektrische fiets te halen.

Test jouw favoriete Batavus Fier 3 elektrische bakfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Batavus Fier 3 elektrische bakfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.