Lovens elektrische fietsen

Elektrische bakfiets van Lovens kopen? Bij Bike Totaal heb je de keuze uit meerdere modellen. Handig! Zo is er altijd een die bij jouw gezin past. Lovens maakt premium bakfietsen van Nederlandse kwaliteit, om jou en je gezin van A naar B te brengen. Op deze manier gaan we samen op weg naar een duurzame toekomst.Lees meer
9 van 9 resultaten
Sorteren op

Ongeëvenaarde kwaliteit

Dompel jezelf onder in de hoogstaande kwaliteit en het innovatieve design van Lovens bakfietsen. Bekend in de wereld van groen vervoer, staan Lovens bakfietsen symbool voor een mix van vakmanschap en hedendaagse technologie. Of je nu zoekt naar een model met traditionele- of traploze versnellingen, Lovens heeft een model dat naadloos aansluit bij jouw lifestyle.

Essentiële accessoires voor jouw Lovens 

Buiten hun robuuste en stijlvolle design bieden Lovens elektrische bakfietsen een breed scala aan accessoires die je fietservaring naar een hoger niveau tillen. Overweeg de speciaal ontworpen Maxi-Cosi adapterset die perfect in de bak van de fiets past of de hoogwaardige sloten die specifiek zijn ontworpen om je kostbare Lovens bakfiets te beveiligen. Ook heeft Lovens verschillende accessoires van eigen merk zoals een voorbankje of GPS-tracker.

Wat is de actieradius van een Lovens bakfiets?

De afstand die je kunt afleggen met een elektrische bakfiets van Lovens hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de batterij. Dit kan variëren tussen bijvoorbeeld 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh. Gemiddeld kun je zo'n 26 km rijden voor elke 100 Wh. Echter, de daadwerkelijke afstand kan variëren afhankelijk van factoren zoals het landschap, weersomstandigheden en de lading die je vervoert. Voor meer inzicht, bekijk onze blog over actieradius.