Filters

Cube elektrische bakfietsen

De elektrische bakfietsen van Cube bieden niet alleen een betrouwbaar alternatief voor traditionele transportmiddelen, maar tillen de ervaring van elektrisch fietsen naar een hoger niveau door het integreren van geavanceerde technologie en een sterk frameontwerp. Het merk streeft ernaar om een naadloze en comfortabele rijervaring te bieden, zodat het verplaatsen van zware lasten, kinderen of boodschappen geen moeizame onderneming is, maar juist een vlotte en plezierige reis.

1 product

Cube Cargo Hybrid 500

 5.599,00-
Bosch Cargo Line middenmotor, 85NmEnviolo traploze versnellingenActieradius van 120 km
 5.599,00-

De innovatieve techniek achter de Cube elektrische bakfiets

Belangrijk is de technologie die schuilgaat achter de elektrische ondersteuning van deze bakfietsen. Cube zet in op krachtige, betrouwbare motoren en duurzame accu’s die ervoor zorgen dat de gebruiker altijd kan vertrouwen op een stabiele en ondersteunende rit. Hierbij wordt bijzondere aandacht besteed aan de actieradius, zodat ook langere ritten geen probleem vormen en de bakfiets een echt alternatief kan zijn voor de auto.

Accessoires voor jouw Cube elektrische bakfiets

Naast hun efficiënte en duurzame ontwerp, bieden onze bakfietsen een scala aan accessoires die je fietservaring zullen optimaliseren. Overweeg bijvoorbeeld onze op maat gemaakte fietstassen die perfect passen in de bak, waardoor je moeiteloos al je spullen kunt meenemen. Daarnaast bieden we robuuste sloten aan die speciaal zijn ontworpen om je kostbare bakfiets te beschermen tegen diefstal. Je kunt altijd een kijkje nemen in onze categorie bakfiets accessoires

Bekijk ook onze andere merken bakfietsen

Bij Bike Totaal hebben we een fijne selectie met bakfietsen van grote merken. Bekijk naast Batavus elektrische bakfietsen ook:

Zo haal je het beste uit je elektrische fiets

Net een elektrische fiets gekocht, en wil je weten hoe je je nieuwe aanwinst in topconditie houdt? We helpen je graag op weg! Wist je bijvoorbeeld dat je je accu het beste niet helemaal leeg kunt laten lopen? Of dat je - ook als je even niet op je e-bike fietst - je toch om de zoveel tijd je accu dient op te laden? Bekijk de 5 tips om het beste uit je elektrische fiets te halen.

Test jouw favoriete Cube elektrische bakfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Cube elektrische bakfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.