Filters

Batavus Fier-2

Batavus heeft met de Fier 2 elektrische bakfiets een veelzijdig en gebruiksvriendelijk vervoermiddel aangeboden dat inspeelt op de groeiende behoefte aan duurzaam en praktisch vervoer binnen de stedelijke omgeving. Deze bakfiets, met zijn stoere uitstraling en slimme ontwerp, vormt een innovatief alternatief voor traditioneel vervoer, zeker voor families en kleine ondernemers.

1 product

Batavus Fier 2 Unisex

 4.349,00-
Bosch Cargo Line middenmotor, 85 Nm | 5 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 4.349,00-

Batavus elektrische bakfietsen

De elektrische bakfietsen van Batavus staan voor duurzaamheid en innovatie. In een wereld waarin stedelijke gebieden steeds drukker worden en de vraag naar milieuvriendelijke vervoersalternatieven groeit, biedt Batavus een stijlvolle oplossing. Hun bakfietsen, bekend om hun robuuste bouw en elegante ontwerp, zijn een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Ze zijn ontworpen om de dagelijkse uitdagingen van stadsvervoer aan te kunnen, van het doen van de dagelijkse boodschappen tot het vervoeren van kinderen naar school. Opzoek naar een grotere bak? Bekijk dan eens onze Batavus Fier 3 elektrische bakfiets.

De Batavus Fier 2 - een innovatief en duurzaam design

In een wereld waar duurzaamheid en mobiliteit steeds meer hand in hand gaan, biedt de Batavus Fier 2 een groen alternatief voor het stadsverkeer. Met zijn elektrische ondersteuning verschaft de fiets een fluisterstille, emissievrije rijervaring, waarbij heuvels en tegenwind nauwelijks merkbare hindernissen worden. Het is niet alleen een manier om je vlot door de stedelijke jungle te bewegen, maar het biedt ook een kans om kwaliteitstijd buiten door te brengen met de kinderen, terwijl je langs scholen, parken en winkels zoeft.

Fietsgemak om van te genieten met de Batavus Fier 2

De subtiel geïntegreerde elektrische motor, die een natuurlijke en krachtige ondersteuning biedt, maakt de Fier 2 niet enkel tot een praktische keuze voor ouders, maar transformeert ook elke rit in een plezierige onderneming. Zelfs op de meest uitdagende routes zorgt de fiets voor een verlichte, bijna moeiteloze voortbeweging.

Bekijk ook onze andere merken bakfietsen

Bij Bike Totaal hebben we een fijne selectie met bakfietsen van grote merken. Bekijk naast Batavus elektrische bakfietsen ook:

Zo haal je het beste uit je elektrische fiets

Net een elektrische fiets gekocht, en wil je weten hoe je je nieuwe aanwinst in topconditie houdt? We helpen je graag op weg! Wist je bijvoorbeeld dat je je accu het beste niet helemaal leeg kunt laten lopen? Of dat je - ook als je even niet op je e-bike fietst - je toch om de zoveel tijd je accu dient op te laden? Bekijk de 5 tips om het beste uit je elektrische fiets te halen.

Test jouw favoriete Batavus Fier 2 elektrische bakfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Batavus Fier 2 elektrische bakfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.