Topselectie eropuit

Er nog even op uit doe je gewoon op de fiets

Op pad naar een heerlijke lunch in de stad met wat vrienden op de ik-ben-er-over-5-minuten fiets? Of van die gezellige avonduurtjes meepakken op het terras met de-avond-is-nog-jong fiets? In de topselectie eropuit vind je alle benodigdheden op één plek - én meer. Denk aan handige manden & kratten of fietstassen waar je alles in kwijt kan wat je nodig hebt, voordat je op de ik-blijf-nog-even fiets stapt!

Bekijk hier de speciaal voor jou gekozen artikelen, geselecteerd op basis van comfort, een gemiddeld tot hoog aantal kilometers op één acculading en draagvermogen. Zo gaat jouw gevulde picknickmand of strandtas gewoon mee! Scrol door merken als GazelleDutch IDBatavusSparta en Cortina en ga er zowel stijlvol als comfortabel op uit. Naast kwaliteit bieden we bij vrijwel alle elektrische fietsen wel 5 jaar garantie, en bij alle eropuit fietsen het gratis Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou om de hoek. Met meer dan 140 winkels is een helpende hand nooit te ver weg. Wel zo betrouwbaar!

Lees meer
18 van 24 resultaten
Sorteren op

Waaruit bestaat de eropuit topselectie?

Wat maakt de topselectie eropuit-fietsen nu de topselectie? Alle fietsen in deze selectie voldoen aan een aantal belangrijke kenmerken: ze zijn gemaakt voor comfort, zodat je zorgeloos op de fiets springt richting een lunch of een blokje om. Ze zijn gemaakt met het oog op veiligheid en ook nog eens hartstikke stabiel, stevig én sterk. Zware picknicktassen en gevulde strandtassen met alles wat je nodig hebt: al dat gewicht neem je gemakkelijk én veilig mee op deze fietsen! Naast gewone fietsen vind je ook elektrische fietsen voor dat steuntje in de rug.

De topselectie eropuit-fietsen is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit fietsen van de volgende A-merken:

Waarom met een elektrische fiets eropuit?

Een belangrijke vraag - waarom zou je een elektrische fiets kiezen als je eropuit gaat? Fietsen in je vrije tijd is niet alleen hartstikke gezond, het maakt je ook gelukkiger. Een elektrische fiets maakt dat ritje nét wat comfortabeler en gemakkelijker dan een gewone fiets. Met de ondersteuning van een e-bike kom je niet alleen meer uitgerust op je gezellige afspraak, maar weet je ook die viaducten en vervelende tegenwind de baas te blijven. Daarnaast bespaar je tijd, én kun je verder fietsen dan met een gewone fiets. Met een gewone fiets kun je tot zo’n 15 kilometer prima afleggen. Met een e-bike fiets je gemakkelijk 20 tot 30 kilometer. Is je bestemming wat verder weg? Dan is een e-bike een perfect alternatief voor het brengen met de auto.

Hoeveel kilometers kan ik maken met de elektrische eropuit-fietsen?

Leuk zo’n e-bike voor naar de stad of het bos, maar komen die afstanden wel overeen met hoeveel kilometer je kan fietsen? Goed nieuws: met de topselectie eropuit-fietsen fiets je met gemak naar het strand, de stad, door het park en weer naar huis. Het kan allemaal!

Op de productpagina van elke eropuit-fiets kun je de actieradius (de afstand in kilometers die je kan afleggen zonder opnieuw op te laden) vinden. De actieradius van een e-bike hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de bijgeleverde accu. Dit is bijvoorbeeld 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh. De actieradius van een accu is normaal gesproken ongeveer 26 kilometer per 100 Wh.

De precieze actieradius wordt bepaald door verschillende factoren, denk aan de aanwezigheid van heuvels, het weer (tegenwind en kou), het gewicht van je tassen en de kwaliteit van het wegdek. Zo fiets je bijvoorbeeld in de winter door de koudere temperaturen minder ver dan in de zomer. Meer weten over de actieradius van een e-bike? Lees de blog over actieradius.

5 jaar garantie op je eropuit-fiets

Geïnteresseerd in een eropuit-fiets uit de topselectie boven de 2000,-? Dan krijg je het 5 jaar garantiepakket er gratis bij. Dat betekent 5 jaar garantie op je hele fiets! Je wil natuurlijk veilig en comfortabel op pad gaan. Of het nou gaat om de accu of de motor, met reparatie en vervanging bij jou om de hoek stap je elke dag met een gerust hart op de fiets.

Service en onderhoud op alle eropuit-fietsen

En wat dacht je van service  en onderhoud om de hoek? Bij aankoop van élke eropuit-fiets krijg je gratis het Bike Totaal fietspaspoort. Zo word je automatisch uitgenodigd voor je volgende servicebeurt, die je ook nog eens heel eenvoudig zelf online kunt inplannen. Wel zo makkelijk, én veilig! Tijdens de ritjes naar al je gezellige activiteiten wil je zeker zijn dat alles naar behoren werkt. Bij Bike Totaal ben je verzekerd van de beste service en onderhoud. En met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Dat is service en onderhoud op – je raadt het al – fiets- (of soms zelfs loop-)afstand! Zo gaat de terug-voor-het-eten fiets nog jaren mee.

Je eropuit-fiets eerst uitproberen?

Wil je één van de topselectie eropuit-fietsen eerst uitproberen? Dat kan! Klik op één van bovenstaande eropuit-fietsen en plan een proefrit bij de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt. Helemaal gratis! Test met gemak de fietsen die bij jouw wensen past en laat je adviseren door de specialist. Veel fietsplezier!