Wij houden van fietsen Menu

Korting op Pharos fietsvakanties

Fietsvakantiebrochure van Pharos Reizen


De Fietsvakantiebrochure van Pharos Reizen is verkrijgbaar in de Bike Totaal winkels. Uiteraard staat de brochure vol met heerlijke fietsvakanties in Europa, maar u kunt ook profiteren van kortingen van 25,- tot 100,-! Én u krijgt bij boeking een gratis zadelmeting en gratis vakantiefiets-check t.w.v. € 50,-.

Bike Totaal en Pharos Reizen hebben de handen ineengeslagen. Een mooie combinatie van uw vertrouwde fietsspecialist (vaak bekroond tot beste fietswinkelketen) en een dochter van de Algemene Nederlandse Wielrijders Bond. 
Ook in 2017 kunt u weer veel leuke fietsarrangementen van Pharos verwachten. Mét Bike Totaal korting! 

Fietsarrangement: Klavertje vier op de Veluwe

Is het tijd voor geluk? Kom dan fietsen langs de Klavertje-Vierroute op de Veluwe. U fietst van hotel naar hotel, terwijl uw bagage voor u wordt vervoerd. Alle tijd dus om te genieten! Peddelen langs vennetjes, heidevelden en stuifzanden, soms met uitzicht op de rivier en altijd met de heerlijke geur van de bossen. Met een beetje geluk ziet u edelherten en wilde zwijnen. Maar ook cultureel valt er veel te genieten, van Arnhem tot Kasteel Doorwerth, waar Erik Hazelhoff ‘Soldaat van Oranje’ schreef.

Boeken:
Vul bij het boeken de Bike Totaal kortingscode (PH-BTB) in en krijg €50,- korting op uw boeking!

Inbegrepen:
• 4x overnachting met Het Bilderberg ontbijt
• 4x driegangendiner
• elke dag bagagetransport naar het volgende hotel
• elke dag fietsroute met tips en bezienswaardigheden
• vrij gebruik faciliteiten per hotel (zwembad, Turks stoombad e.d.)

Prijzen:
Vanaf € 309,- p.p.
De reis is te maken t/m 31 oktober 2017. Excl. reserveringskosten (€20,-), toeristenbelasting en service charge (lokaal tarief) en bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50).

Informatie & Reserveringen:
www.pharosreizen.nl/fietsvakanties/nederland/veluwe/5-daags-fietsarrangement-veluwe/ of via 023 - 55 42 870 (lokaal tarief) met zoekcode 69498.


Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Close Inloggen