Waardering service: 9,1
Thuisbezorgd in NL en BE
Meer dan 140 winkels
Jouw winkel:

Huur of lease een e-bike voor 3 jaar via LeaseGemak

Een e-bike leasen via LeaseGemak, hoe werkt dat?

Ben je op zoek naar een (elektrische) fiets, maar zie je op tegen de aanschafkosten of wil je gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan ben je bij Bike Totaal aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een elektrische fiets naar keuze te leasen.
Dankzij onze samenwerking met LeaseGemak, is het mogelijk om geheel zorgeloos te genieten van een (elektrische) fiets naar keuze voor een vast bedrag per maand. Je least echter niet alleen de (elektrische) fiets. Zoals  je van Bike Totaal gewend bent, krijg je hier ook zeer goede service bij:

1. Fiets naar keuze, rijklaar afgeleverd
De door jou uitgekozen fiets wordt volledig door jouw Bike Totaal winkel rijklaar gemaakt. Je kunt er dus zo op wegfietsen!

2. Servicebeurten
Bij de leaseovereenkomst zitten maar liefst 5 servicebeurten inbegrepen die ook door jouw Bike Totaal winkel worden uitgevoerd. Dit betekent dat je fiets ieder half jaar volledig wordt nagekeken om hem in topconditie te houden!

Je hoeft overigens niet zelf bij te houden wanneer het weer tijd is voor een servicebeurt, je ontvangt van jouw Bike Totaal winkel ieder half jaar automatisch per e-mail met uitnodiging om een afspraak te maken voor de benodigde servicebeurt.

3. Uitgebreide verzekering
Bij de leaseovereenkomst zit de ENRA Optimaal verzekering inbegrepen. Deze verzekering bestaat uit:

  • Een schadeverzekering;
  • Een diefstalverzekering;
  • Verhaalsrechtsbijstand;
  • Ongevallen opzittendenverzekering.
Zo loop je minimaal risico!

4. Pechhulpservice
Onderdeel van de leaseovereenkomst is ook de pechhulpservice. Laten we hopen dat het nooit nodig is, maar mocht je onverhoopt toch eens met pech onderweg staan, dan kun je in héél Europa en 24 uur per dag contact opnemen met de pechhulpservice. Zij zullen jou en de fiets dan ophalen en terugbrengen naar huis of naar de dichtstbijzijnde fietsenwinkel.

5. Service van uw eigen Bike Totaal winkel
Mocht je ooit vragen hebben over de fiets of mocht er ooit iets met de fiets aan de hand zijn, dan kun je te allen tijde terecht bij jouw Bike Totaal fietsenwinkel! Wel zo makkelijk!

Je least dus niet alleen een (elektrische) fiets, je least gemak!