Eenvoudig je eigen Fietsplan met Lease-a-bike

Sinds 1 januari 2020 is het fietsplan terug van weggeweest. En dat is goed nieuws. Voortaan rijd jij of jouw bedrijf fiscaal voordelig op een fiets van de zaak. Omdat de fiets goed is voor mens en milieu, omarmen wij ook het fietsplan. Bike Totaal werkt samen met Lease a Bike, waardoor jij de mogelijkheid hebt om bij ons een leasefiets uit te kiezen. Je kunt kiezen uit alle type fietsen van alle merken in onze winkel.

Voor bedrijven

De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland!

Je kunt nu een fietsregeling aan je werknemers aanbieden zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR). Een leasefiets is tot wel 35% goedkoper dan privé aanschaf, omdat de prijs van de fiets fiscaal voordelig ingehouden kan worden op het brutoloon van de medewerker.

Doe jij een bijdrage? Dan loopt het voordeel voor de medewerker op tot wel 80%. Regelmatig fietsen houdt je collega’s fit. Daarmee kan je het ziekteverzuim verlagen met 1 tot 2 dagen per jaar. In vier simpele stappen kun je je medewerkers binnen één week op de fiets zetten.

Wil je meer weten? Kom even langs in de winkel. Je kunt ook kijken op de website van onze partner www.lease-a-bike.nl.

Overtuig het bedrijf waar je werkt

Met een leasefiets ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren.

  • Je komt fit aan op je werk (ook lekker in het weekend) en maakt een duurzame keuze.

  • Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is.

  • Daarnaast geen hoge aanschafkosten, maar een vast laag tarief per maand via jouw loonstrookje. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Afhankelijk van de fiets en je loonschaal ben je tussen de 20% en 35% goedkoper uit dan bij privé aanschaf.

  • Alle type fietsen zijn mogelijk en je kunt de fiets ook alleen privé gebruiken.

Wij zijn partner van Lease a Bike en wij kunnen jou alles vertellen over de nieuwe regeling en hoe jij, of jouw medewerkers, zo snel mogelijk aan die glimmende leasefiets komen. Bereken hieronder je voordeel, of kom langs in de winkel voor meer informatie.