Bike Totaal van Weelden Over ons

Bike Totaal van Weelden

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Al 70 jaar uw fietsspecialist

Bike Totaal van Weelden is een fietsenbedrijf met maar liefst 70 jaar ervaring.

Wij zijn sinds 1950 gevestigd op het Emmaplein. Mensen die onze winkel in Bilthoven kennen, weten dat Bike Totaal van Weelden een uitgekiend en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires heeft. In onze ruim opgezette winkel kun je op je gemak een fiets voor jezelf of voor jouw kind uitzoeken, of de laatste trends bekijken, zodat je weer helemaal klaar bent voor het nieuwe fietsseizoen.

Bij ons staan klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal. Het gaat in onze optiek altijd om wat jij wil en hoe wij je daarbij behulpzaam kunnen zijn. Maak kennis met Bike Totaal van Weelden tijdens een bezoek aan onze showroom in Bilthoven en ervaar het verschil.

Al je vragen hebt, dan zien wij je graag terug in onze winkel in Bilthoven.
Je kunt ook bellen of mailen. Het team van Bike Totaal van Weelden helpt je graag.

Bereikbaarheid;
Via de A28 neem je de afslag De Bilt. Je houdt Bilthoven aan en vlak voor het spoor in Bilthoven zitten we meteen rechts.

Rondom onze winkel is ruim voldoende parkeergelegenheid. Tegenover onze winkel is een parkeerterrein. De winkel van Bike Totaal van Weelden ligt op minder dan 1 minuut lopen vanaf het NS-station van Bilthoven.