Bike Totaal van Hulst Sassenheim Over ons

Bike Totaal van Hulst Sassenheim

 
Ons gehele team is inmiddels 18 man (en vrouw) sterk. We willen het beste fietsbedrijf in de regio zijn en trainen continu op ontwikkelen van vaardigheden, technische en commerciële ontwikkelingen. We hechten grote waarde aan een hoge klanttevredenheid en werken er altijd aan om deze te verbeteren.

Over ons | Bike Totaal Van Hulst

Bike Totaal Van Hulst heeft vestigingen in Leiden, Oegstgeest, én Sassenheim. Ze gaan al lang met de fietsende tijd mee en delen al decennia lang hun passie voor fietsen met de wereld! Lees hieronder meer over Bike Totaal Van Hulst.

Een echt familiebedrijf

Van oorsprong is Bike Totaal Van Hulst een echt familiebedrijf met een historie van meer dan 65 jaar.

Opa Van Hulst begon ooit met één winkel in Warmond met daarin een werkplaats. Inmiddels is zijn kleinzoon één van de eigenaars van vier hele mooie winkels met modern ingerichte werkplaatsen.

Het team is daardoor uiteraard ook flink gegroeid en bestaat uit zo’n 25 enthousiaste mannen en vrouwen!

"Onze kerncompetenties zijn klantgerichtheid, collegialiteit, kwaliteitsgerichtheid, flexibiliteit en altijd blijven leren."

Sfeer voor iedereen

We willen het beste fietsbedrijf in de regio zijn. Daarom volgen onze medewerkers regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

We vinden een goede werksfeer erg belangrijk, omdat de goede kwaliteit van het werk begint bij een goed team.

Niet te vergeten, vinden we de klanttevredenheid natuurlijk het allerbelangrijkste. We doen dan ook alles wat we kunnen doen voor een tevreden klant!

We vertellen je graag alles over onze prachtige collectie fietsen.

Kom gerust eens kijken en proefrijden bij één van onze vestigingen!