Bike Totaal Steven Koelewijn Baarn Over Bike Totaal Steven Koelewijn Baarn

Bike Totaal Steven Koelewijn Baarn

 
Klik hier voor alle openingstijden
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Een vertrouwd adres met een nieuwe impuls op het gebied van service, beleving, assortiment en kwaliteit!

Arnold van Eijden Tweewielers was meer dan dertig jaar een vertrouwd adres in Baarn voor fietsen in alle soorten en maten. De fietsenwinkel is in 2016 overgenomen door Bike Totaal Steven Koelewijn, een bekende naam in de regio, met winkels in Spakenburg en Amersfoort.

“Wij hebben de winkel destijds met heel veel plezier de overgenomen van Arnold en Joke van Eijden,” aldus Larry Koelewijn, die eindverantwoordelijk is voor de winkel. “Het was een vertrouwde naam met een hoge service. We hebben het vaste personeel, John en Raymond, toen ook van Arnold en Joke overgenomen. We combineerden daarmee het vertrouwde met het nieuwe. John van Ee heeft de dagelijkse leiding als filiaalmanager. Inmiddels zijn we alweer meer dan 5 jaar verder en kunnen we wel stellen dan men ons in groten getale weet te vinden.”

Wat Bike Totaal Steven Koelewijn biedt is service. “Het is mogelijk een fiets bij de klanten op te halen voor onderhoud en reparatie en ook weer terug te brengen,” vertelt Larry. “Als de klant zelf de fiets brengt, zorgen wij voor een leenfiets. Op deze manier maken wij het onze klanten erg makkelijk en zorgen wij dat ze mobiel blijven!”

De winkel is gevuld met fietsen voor iedereen voor alledag of voor een sportieve inzet. Van kinderfiets tot racefiets en van bakfiets tot mountainbike; voor elk doel de juiste tweewieler. Ook elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ook in de showroom van Koelewijn. “We zien dat de gebruikers steeds jonger worden,” vervolgt Larry. “Waren het eerst vooral ouderen, zijn het nu steeds meer jongere forensen die de elektrische fiets hebben ontdekt!” Bike Totaal Steven Koelewijn Baarn biedt een ruim assortiment elektrische fietsen met voorwiel- achterwiel en midden aandrijving. “Bovendien zijn wij gecertificeerd voor het onderhoud en reparatie aan deze fietsen.”

Bike Totaal Steven Koelewijn Baarn biedt een groot assortiment tweedehands fietsen. “Omdat wij met drie filialen de krachten op dit gebied bundelen, hebben we een ruime collectie in huis, die bovendien ook online staan,” vertelt Larry. “De klant kan dan makkelijk een goede fiets uitzoeken en die kunnen wij dan in de winkel leveren!”

In de overzichtelijke showroom zien we diverse tweewielers van onder andere Sparta, Cortina, Batavus, Koga en ook Raleigh. Ook de nog steeds hippe Cortina U4 Transport, de moderne transportfiets voor scholieren, staat in ruime mate in de showroom. Ook stadsfietsen en de fietsen voor diehards die dag in dag uit zich voortbewegen op de fiets. Ook aan de sportieve fietser is gedacht met de producten van onder andere Merida.

Ook kunt u voor fietskleding bij Bike Totaal Steven Koelewijn terecht. Zowel voor de dagelijkse fietser als voor de sportieve fietser. Ook het onderdelenmagazijn is rijk gevuld met onderdelen, zodat uw fiets weer snel is gerepareerd!

Kortom, een vertrouwd adres met een nieuwe impuls op het gebied van service, beleving, assortiment en kwaliteit.

Baarn

Meer informatie over onze vestiging in Baarn

Amersfoort

Meer informatie over onze vestiging in Amersfoort

Spakenburg

Meer informatie over onze vestiging in Spakenburg