Bike Totaal Steven Koelewijn Amersfoort

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Een vertrouwd adres met een nieuwe impuls op het gebied van service, beleving, assortiment én kwaliteit!

De winkel van Fiets-Inn Frits van de Bunt in het Soesterkwartier is in 2018 overgenomen door Bike Totaal Steven Koelewijn, een bekende naam in de regio. In 2019 is de winkel flink verbouwd en in 2024 is de winkel opnieuw ingericht.

“In 2017 heeft Frits van de Bunt ons benaderd of wij de winkel wilden overnemen,” vertelt Petra Koelewijn, die verantwoordelijk is voor de vernieuwde winkel. “We hebben het eerste seizoen de winkel in de oude staat gelaten en de winter van 2018/2019 benut om de winkel volledig te renoveren. De inrichting van de winkel hebben we, na het vertrek van de scooterafdeling, in 2024 opnieuw aangepast. 

De winkel is gevuld met fietsen voor iedereen voor alledag of voor een sportieve inzet. Van kinderfiets tot racefiets en van bakfiets tot mountainbike; voor elk doel de juiste tweewieler. Ook elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ook in de showroom van Koelewijn.

“We zien dat de gebruikers steeds jonger worden,” vervolgt Petra. “Waren het eerst vooral ouderen, zijn het nu steeds meer jongere forensen die de elektrische fiets hebben ontdekt!” Bike Totaal Steven Koelewijn Amersfoort biedt een ruim assortiment elektrische fietsen met voorwiel- achterwiel en midden aandrijving. Bovendien zijn zij gecertificeerd voor het onderhoud en reparatie aan deze fietsen.

In de overzichtelijke showroom zien we diverse tweewielers van onder andere van Sparta, Cortina, Batavus, Koga, Raleigh en van Rih. Dit laatste merk blijft in het assortiment en ook voor service aan deze bijzondere fiets kan men terecht bij Bike Totaal Steven Koelewijn. Ook aan de sportieve fietser is gedacht met de producten van onder andere Koga en Merida.

Bike Totaal Steven Koelewijn Amersfoort biedt een groot assortiment tweedehands fietsen. “Omdat wij met drie filialen de krachten op dit gebied bundelen, hebben we een ruime collectie in huis, die bovendien ook online staan,” vertelt Petra. “De klant kan gemakkelijk een goede fiets uitzoeken en die kunnen wij dan in de winkel leveren!”

Ook kunt u voor kleding bij Bike Totaal Steven Koelewijn terecht. Zowel voor de dagelijkse fietser als voor de sportieve fietser. En het onderdelenmagazijn is rijk gevuld met onderdelen, zodat uw fiets weer snel onderweg is.

“Het is mogelijk een fiets bij de klanten op te halen voor onderhoud en reparatie en ook weer terug te brengen,” vertelt Petra. “Als de klant zelf de fiets brengt, dan zorgen wij bovendien voor een leenfiets. Op deze manier maken wij het onze klanten erg makkelijk en zorgen wij dat ze mobiel blijven!”

Baarn

Meer informatie over onze vestiging in Spakenburg

Amersfoort

Meer informatie over onze vestiging in Spakenburg

Spakenburg

Meer informatie over onze vestiging in Spakenburg