Bike Totaal de Jong

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

De Iisbaan 2 a8731 DW WOMMELS
Plan je route

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Zadelmeting
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Body Scanning CRM systeem

Wij geloven heilig in ergonomie en fietsplezier. Daarom vinden wij dat geen enkele fietser zonder bodyscan en bikefit zou moeten fietsen. Iedere fietser is uniek en heeft een eigen, optimale ergonomie.

Veelal zijn diverse bekende fietsklachten te herleiden op het ontbreken van een bikefit. Denk hierbij aan schouder- en nekklachten, zitvlakklachten of pijn in de knieën en bovenbenen.

Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. In onze winkel maken we daarom gebruik van het innovatieve Body Scanning CRM systeem. Dit is een meetsysteem dat speciaal voor fietsers ontwikkeld is. Orthopeden, fysiotherapeuten, fietsers en ingenieurs hebben ieder hun expertise ingebracht in deze unieke samenwerking. Het resultaat van deze bodyscan is een perfecte bikefit en zithouding.

Wat houdt een 3D scan in?

De 3D scan is een statische meting voor iedere fietser die klachtenvrij wil fietsen. Met ons unieke Body Scanning CRM systeem kunnen we jouw lichaam vanuit iedere hoek discreet vastleggen waardoor er een accuraat driedimensionaal beeld ontstaat van jouw lichaam. Na de scan beschikken wij over een gedetailleerd profiel van jouw lichaamsmaten en kunnen we verder met het bespreken van de verdere bikefit.

Zadelmeting

Een aansluitend onderdeel van de 3D scan is de zitvlakmeting. Tijdens deze meting wordt de afstand tussen je zitbotjes en de drukpunten opgemeten. Hierna bekijken we of je momenteel het juiste zadel hebt. Uiteraard adviseert onze zadelspecialist je graag over jouw ideale zadel.

Persoonlijke afspraak

We werken altijd op afspraak voor het uitvoeren van de bodyscan. Op deze manier ben je verzekerd van een tijdstip wat jou goed uitkomt. Daarnaast is er volop tijd en aandacht van een gecertificeerd specialist. Wij nemen graag de tijd voor jouw persoonlijke wensen en vragen.

Neem daarom nu telefonisch contact met ons op, dan plannen wij jou direct in!
Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken