Giant fietsen

Giant fietsen voor iedereen

Giant is in 1972 opgericht in Taiwan. Als je een Giant fiets koopt, dan zit daar dus al meer dan 40 jaar ervaring achter. Met als filosofie "fietsen plezierig maken voor iedereen", hebben ze fietsen als levensstijl aantrekkelijker gemaakt. Giant houdt rekening met elke fietser met hun brede collectie. Onder Giant kan je fietsen, racefietsen en mountainbikes bestellen. 

Wat Giant onderscheidt van andere fabrikanten is hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. De ingenieurs van Giant zijn voortdurend op zoek naar manieren om de prestaties van hun fietsen te verbeteren, van het gebruik van lichtgewicht, supersterk aluminium en carbon frames, tot de implementatie van geavanceerde veersystemen in hun mountainbikes.

 

Elektrische fietsen van Giant

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met elektrische fietsen Giant. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

Lees meer
18 van 24 resultaten
Sorteren op

Giant racefietsen

Giant's racefietsen, zoals de Revolt serie, zijn favorieten onder professionele wielrenners en enthousiaste amateurs. Deze fietsen zijn ontworpen voor snelheid, met aerodynamische frames en hoogwaardige componenten.

Giant mountainbikes

Hun mountainbikes, zoals de Talon serie, zijn bekend om hun robuustheid en vermogen om zelfs de meest uitdagende trails te overwinnen. Ze zijn uitgerust met krachtige veringssystemen en duurzame, gripvaste banden.

Giant stadsfietsen

Ook op het gebied van stadsfietsen en heeft Giant een indrukwekkend aanbod. De stadsfietsen zijn comfortabel en praktisch wat het fietsen gemakkelijker en toegankelijker maakt voor een breder publiek.

 

Test jouw favoriete Koga fiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Koga fiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.