Filters

Batavus Entree E-Go

Ben je op zoek naar een elektrische fiets voor in de stad? Zoek niet verder dan de Batavus Entree E-Go. Deze elektrische fiets is perfect voor iedereen die zich snel en gemakkelijk door de stad wil verplaatsen, zonder moe te worden. Met zijn krachtige motor, betrouwbare accu en stijlvolle ontwerp maakt deze fiets je dagelijkse woon-werkverkeer tot een fluitje van een cent.

Bij de Batavus Entree E-Go krijg je gratis het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud. Zo word je automatisch uitgenodigd voor je volgende servicebeurt. Wel zo handig!

1 product
E-motion voorwielmotor, 25 Nm7 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 2.399,00-

Batavus Entree E-Go - De perfecte elektrische fiets 

De Batavus Entree E-Go heeft voldoende vermogen voor je lange ritten. De betrouwbare accu zorgt ervoor dat je op één lading verder komt dan ooit tevoren. Zo kun je kiezen tussen een actieradius van 120 kilometer, of tegen een meerprijs van zelfs 160 kilometer fietsen op één lading! Meer weten over de actieradius van een elektrische fiets? Lees de blog over actieradius.

Of je nu fietst naar je werk of een ontspannen ritje maakt door de natuur, met de Batavus Entree E-Go zit je goed. De E-Go heeft ook een verstelbaar stuur en zadel, zodat je snel en gemakkelijk je perfecte rijpositie kunt vinden. Bovendien is het frame zo ontworpen dat het licht is, maar sterk genoeg voor dagelijks gebruik. En dankzij het moderne ontwerp en de keuze aan kleuren ziet deze fiets er ook nog eens fantastisch uit! 

Betrouwbare prestaties en extra lage instap 

De Entree E-Go van Batavus biedt uitstekende prestaties dankzij de krachtige motor en betrouwbare accu. Je kunt op deze fiets vertrouwen voor een snelle acceleratie wanneer dat nodig is en een groter bereik wanneer je langere afstanden aflegt. Bovendien zijn er tal van veiligheidsvoorzieningen ingebouwd in deze elektrische fiets, zoals voor- en achterlicht voor beter zicht 's nachts of als het regent. Daarnaast stap je veilig én snel op met de extra lage instap. Ideaal als je graag makkelijk én veilig willen op- en afstappen.

Heb je veel spullen om mee te nemen? Combineer je Entree E-Go gemakkelijk met een fietstas of bagagedrager voor extra ruimte én een comfortabelere rit.

Betaalbare en milieuvriendelijke optie

De Batavus Entree E-Go is niet alleen een geweldige manier om je snel door de stad te verplaatsen, maar het is ook een betaalbare optie! Met de hoge kosten die komen kijken bij een auto is het logisch dat steeds meer mensen kiezen voor de elektrische fiets als alternatief. Zo blijven we niet alleen fit, maar dragen we ook een steentje bij aan het milieu.

Test jouw favoriete Batavus Entree E-Go bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een fiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.