Filters

Batavus Dinsdag E-Go

De Batavus Dinsdag, de fiets die even trendy als functioneel is - is nu ook verkrijgbaar als e-bike! De Batavus Dinsdag E-Go is uitgevoerd in een strak, trendy design. Dit doet echter niet onder aan de robuustheid van de fiets. De Dinsdag E-Go is uitgevoerd met Vizi-verlichting en een V-Licht achterlicht, zodat je door de stad kunt cruisen en altijd goed zichtbaar bent. De Dinsdag E-Go elektrische fiets  is uitgerust met een zeer betrouwbare, krachtige middenmotor. Hierdoor kan je altijd zorgeloos de weg op! 

Bij je nieuwe Dinsdag E-Go krijg je van ons het gratis Fietspaspoort. Bij de Batavus Dinsdag E-Go kan je ook vrijwel altijd kiezen voor het 5 jaar garantiepakket.

7 producten
10 versnellingenBosch Performance Line middenmotor, 65 Nm
 2.999,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm8 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.599,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm7 versnellingen
 2.599,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm8 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.599,00-
7 versnellingenBosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm
 2.999,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm7 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm7 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.899,00-

De Batavus Dinsdag E-Go: de trendy e-bike

De Batavus Dinsdag E-go is een elektrische fiets die ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, comfortabele en betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik.  Deze fiets is uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor die zorgt voor een soepele en stille ondersteuning tijdens het fietsen. Met de Batavus Dinsdag E-go kun je moeiteloos lange afstanden afleggen en genieten van het fietsen zonder al te veel inspanning. De motor levert namelijk een vermogen tot wel 50 Nm: zo overwin je met gemak heuvels en tegenwind.

Batavus Dinsdag E-Go: geschikt voor alle leeftijden

De Batavus Dinsdag E-Go heeft een lage instap, waardoor hij geschikt is voor mensen van alle lengtes en leeftijden. Daarnaast is de fiets voorzien van hoogwaardige onderdelen, zoals een Shimano Nexus 8-speed versnellingssysteem, hydraulische remmen en een verstelbare stuurpen.

Tot wel 85 kilometer fietsen

Het design van de Batavus Dinsdag E-go is modern en minimalistisch door de geïntegreerde accu in het frame. De accu is uitneembaar en levert een bereik tot maar liefst 85 kilometer, afhankelijk van de (weers)omstandigheden. Zo fiets je met gemak de hele week naar werk zónder opnieuw op te laden.

Test jouw favoriete Batavus Dinsdag E-Go bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een fiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.

Over Batavus

Batavus is een Nederlands fietsenmerk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf is in 1904 opgericht in Heerenveen en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige fietsenfabrikant. Het merk heeft altijd de nadruk gelegd op het ontwerpen van fietsen die voldoen aan de behoeften en wensen van de gebruikers, waarbij comfort en duurzaamheid voorop staan.

Het assortiment van Batavus omvat een breed scala aan fietsen, van stadsfietsen en elektrische fietsen tot sportieve fietsen en kinderfietsen. Het bedrijf heeft ook een aantal opvallende innovaties op zijn naam staan, zoals de eerste Nederlandse fiets met trommelremmen, de eerste fiets met geïntegreerde verlichting en de eerste vouwfiets met een geïntegreerde accu.

Een van de belangrijkste kenmerken van Batavus is de focus op duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om fietsen te produceren die milieuvriendelijk zijn en die bijdragen aan een gezondere levensstijl. Zo worden alle fietsen geproduceerd met oog voor mens en milieu, met behulp van duurzame materialen en productiemethoden. Daarnaast werkt Batavus voortdurend aan het verbeteren van de energie-efficiëntie van zijn productieprocessen en het verminderen van de CO2-uitstoot.