Elektrische bakfiets van het jaar 2023
Trommelgeroffel...

De Urban Arrow Family

Wendbaar, veelzijdig en uitstekende stabiliteit: de Urban Arrow Family is dé elektrische bakfiets voor gezinnen die op zoek zijn naar een duurzame en efficiënte manier om de stad door te komen. Verkozen tot Elektrische bakfiets van het jaar 2023 door RAI Vereniging. Zo weet je zeker dat jij én je kinderen goed zitten op deze premium elektrische bakfiets.

Met zijn krachtige Bosch Performance 500W motor fiets je tot wel 50 kilometer met je kinderen of boodschappen voorop. En met ruimte voor drie kinderen fiets je ze met gemak snel én veilig overal naartoe. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt namelijk voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht van de Family. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt optimale veiligheid tijdens de rit. De bak met geëxpandeerd polypropyleen (EPP), vormt een barrière rondom je meest kostbare bezit en iedereen die je voorbij zoeft. Dat fietst pas zorgeloos!

De Urban Arrow Family in het kort

Het ontwerp van de Urban Arrow Family is zeer robuust en is uitgerust met een stevige en duurzame bak die gemakkelijk kan worden geopend en gesloten dankzij de handige klep aan de voorkant. De bak is voorzien van een veiligheidsgordel en zachte kussens voor extra comfort tijdens het rijden. 

De elektrische bakfiets van het jaar 2023 beschikt daarnaast over:

  • Verstelbare driepuntsgordel voor optimale veiligheid

  • Krachtige Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm

  • 500Wh accu voor 50 kilometer fietsen

  • Enviolo traploze versnelling voor soepel fietsen

  • Moeiteloos en stabiel de stad door, zelfs met zware belasting

  • Bedieningspaneel geïntegreerd in het stuur

  • Verschillende rijstanden en snelheden

Kortom, de Urban Arrow Family Bosch Performance 500W elektrische bakfiets is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en duurzame manier om de stad door te komen.

Ontdek de Urban Arrow Family

De elektrische bakfiets van het jaar 2023 eerst uitproberen?

We snappen dat je een nieuwe fiets eerst wil uitproberen. Dat kan! Kies hierboven je favoriete model en plan een vrijblijvende proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Maak een ritje, laat je adviseren in de winkel en fiets al binnen 10 dagen op de beste elektrische bakfiets van 2023.

Over Urban Arrow

Urban Arrow is een Nederlands fietsmerk dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle bakfietsen. Het bedrijf werd opgericht in 2009 met als doel het creëren van een duurzaam alternatief voor stedelijke mobiliteit. Sindsdien heeft Urban Arrow zich gevestigd als een belangrijke speler op het gebied van elektrische bakfietsen.

Daarnaast focust Urban Arrow zich op duurzaamheid. Hun fietsen zijn ontworpen om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn en ze gebruiken materialen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat hun fietsen lang meegaan. Bovendien zijn alle Urban Arrow-fietsen uitgerust met een krachtige elektrische motor waarmee je grote afstanden kunt afleggen zonder uitgeput te raken. 

Urban Arrow heeft de afgelopen jaren veel erkenning gekregen voor hun innovatieve fietsen. Zo hebben ze verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde fietsen en het bieden van duurzame en praktische oplossingen voor stedelijke mobiliteit.