Home
Acties
Sparta c grid

Sparta c-GRID

Profiteer nu van een gratis grotere accu én 200,- cashback

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets voor een mooie prijs? Profiteer nu van een gratis grotere accu én 200,- cashback* op de Sparta c-GRID modellen. Zo profiteer je van voordeel tot 400,-! Met een e-bike gaat er een wereld voor je open, en met de gratis grotere accu leg jij moeiteloos langere afstanden af.

Maar dat is niet alles: bij aankoop van één van de actiemodellen krijg je bovendien 5 jaar garantie helemaal gratis. Dat is jarenlang zorgeloos op pad! En met het gratis Bike Totaal Fietspaspoort voor onderhoud en service bij jou in de buurt kun je lekker lang fietsen op jouw nieuwe aanwinst. Wees er op tijd bij, want weg = weg! Ga naar de Sparta website voor de actievoorwaarden en het aanvragen van je cashback.

Lees meer
4 van 4 resultaten
Sorteren op

Gratis grotere accu & 200,- cashback

Profiteer nu van een gratis grotere accu en 200,- cashback bij aankoop van een Sparta c-GRID. Daarnaast krijg je maar liefst 5 jaar garantie op je nieuwe e-bike! Dat is pas zorgeloos fietsen. Of het nou gaat om de accu of de motor, met reparatie en vervanging zit je zo weer op de fiets. En met meer dan 140 winkels altijd bij jou in de buurt. Vraag hier je cashback aan.

Ontdek de Sparta c-Grid met korting 

De stad verslaan met wat extra power? De c-GRID staat 24/7 voor je klaar. Soms neem je de tijd om van de stadse omgeving te genieten, maar op andere momenten wil je gewoon even dóór. Met de krachtige middenmotor schiet je vooruit, en met de gratis accu-upgrade fiets je tot wel 160 km, afhankelijk van de omstandigheden. Ben je op zoek naar een e-bike waar 'less is more' het motto is? Dan is de Sparta c-GRID de elektrische fiets voor jou.
Houd je van power, maar hoef je niet het krachtigste model? Ga dan voor de Sparta c-GRID Fit. Iets minder krachtig dan zijn zusjes, maar nog steeds ben je als eerste weg bij het stoplicht. De Sparta c-GRID Energy is het middenmodel - net zo'n krachtige motor als de Sparta c-GRID Ultra, maar kom net als de c-GRID Fit met een kettingaandrijving. Liever geen omkijken? Kies dan voor de Sparta c-GRID Ultra: voorzien van een onderhoudsarme riemaandrijving is dit de meest comfortabele en stille e-bike van de drie. Wil je de crème de la crème van de serie? Ga dan voor de Sparta c-GRID Ultra Ltd.

E-bike met korting online kopen

Bij de aankoop van een e-bike komt veel kijken. Weten waar je allemaal op kunt letten bij de aankoop van een elektrische fiets? We helpen je graag op weg. Bekijk de e-bike aankoopgids. Ben je er al helemaal uit? Perfect! Bestel je nieuwe elektrische fiets eenvoudig online. Haal 'm gratis op bij de winkel bij jou in de buurt, of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Bike Totaal levert je fiets altijd 100% rijklaar af, zodat jij gelijk op kunt stappen.
Weet je niet voor welke e-bike je moet gaan? Kom naar de winkel en laat je adviseren! De specialist kan je alles vertellen over de verschillende modellen en welk merk en type e-bike de beste keuze is voor jou. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt!

Maak een proefrit bij jou in de buurt

We snappen dat je een nieuwe elektrische fiets eerst wil uitproberen. Dat kan! Klik op één van de actiemodellen en plan direct je proefrit bij de winkel bij jou in de buurt. Geheel vrijblijvend én gratis. Fiets een paar rondjes, laat je adviseren door de specialist en vind de perfecte e-bike die past in jouw leven.