Zakelijk

Heb je een tweewielerspeciaalzaak of wil je een fietsenwinkel starten/overnemen?

Word dan lid van Bike Totaal, dé succesformule van en voor zelfstandige fietsenwinkels in Nederland.  Bij de Bike Totaal fietsenwinkels staat vakmanschap en service hoog in het vaandel. Met kwalitatief goede dienstverlening en een herkenbare winkelformule, streven wij samen met jou naar lokaal marktleiderschap in je eigen marktgebied.

Met Bike Totaal sta je sterker in de markt

  • een hogere omzet  

  • een beter rendement  

  • behoud van je zelfstandigheid  

  • inspraak in het beleid via commissies  

  • unieke bundeling van jarenlange retailkennis  

Het nieuwe ondernemen waarbij je weet wat je kwaliteiten zijn én wat je nodig hebt om jouw consument aan te spreken. Deze goed geïnformeerde consument stelt hoge eisen aan service en kwaliteit. Bike Totaal ondernemers kennen hun eigen kwaliteiten en vullen dit aan met de dienstverlening van Bike Totaal. Interesse? Neem dan contact op met het hoofdkantoor voor meer informatie.

Contact opnemen 

Samenwerking
Informatie mogelijkheden voor joint promotions met Bike Totaal? Neem dan contact op met onze marketingafdeling via marketing@dynamoretailgroup.com.

Cadeaubon
Het is mogelijk om Bike Totaal cadeaukaart aan te schaffen voor een actie die je voor je eigen bedrijf wilt voeren. Neem hiervoor contact op met ons!

Sponsoring
Bike Totaal Nederland heeft ervoor gekozen om Stichting Alpe d'HuZes te ondersteunen. Voor overige doelen is geen budget voor sponsoring beschikbaar.

Bedrijfsfietsen: leasen en huren
Bike Totaal heeft veel ervaring met het introduceren en begeleiden van bedrijfsfietsenplannen binnen bedrijven. Met onze professionele ondersteuning verloopt ook de administratieve afhandeling erg soepel. In onze winkels meten we jouw werknemers een perfect passende fiets aan. Daarbij kunnen zij kiezen uit ons uitgebreide assortiment A-merkfietsen. Uiteraard beschikken we ook over moderne werkplaatsen waar we onderhoudsbeurten en reparaties professioneel uitvoeren. Er zijn diverse mogelijkheden voor het leasen of huren van een fiets. Neem hiervoor contact op met een Bike Totaal winkel.