Bike Totaal Cadeaupas

LET OP: Momenteel wordt er technisch onderhoud aan deze website uitgevoerd. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om op dit moment online bestellingen af te rekenen middels de Bike Totaal cadeaupas. Onze excuses voor het ongemak. 

Het perfecte cadeau voor elke fietser!

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een fietsliefhebber, maar weet je zelf niet precies wat je moet kopen? Bijvoorbeeld omdat de ontvanger een zeer specifieke smaak heeft of omdat hij/zij alles voor de fiets al lijkt te hebben? Dan hebben wij de oplossing: De Bike Totaal cadeaupas!

Met de Bike Totaal cadeaupas kunnen alle artikelen (zoals fietsen, onderdelen, accessoires) in de webshop en bij alle 150 Bike Totaal winkels in Nederland betaald worden. Zo weet je zeker dat er een winkel in de buurt zit en dat de ontvanger blij is met zijn of haar zelfgekozen cadeau. Het bedrag op de pas hoeft niet in één keer besteed te worden en het tegoed is onbeperkt geldig. Het is niet mogelijk om de cadeaupas in te wisselen voor contanten.

De voordelen:

  • Je kiest zelf bedrag tussen de € 10,- en € 150,-
  • Kan in delen besteed worden
  • De cadeaupas wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking
  • In te wisselen bij alle 150 Bike Totaal winkels in Nederland
  • Het tegoed is onbeperkt geldig
De pas is aan te schaffen bij alle Bike Totaal winkels in Nederland. Je vindt hier jouw dichtstbijzijnde Bike Totaal winkel. Maak een afspraak of neem contact met hen op betreffende de aanschaf van een cadeaupas.