Waardering service: 9,1
Thuisbezorgd in NL en BE
Meer dan 140 winkels
Jouw winkel:

Maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Wij staan voor je klaar. Zowel online als in de winkel en werkplaats

Fietsen is gezond. Het zorgt o.a. voor gezonde spieren en longen én het helpt tegen stress. Daarnaast is de fiets voor veel Nederlanders een onmisbaar vervoersmiddel. Om deze reden wil Bike Totaal je juist in deze tijd graag blijven helpen. Heb je persoonlijk advies nodig over een fiets of onderdelen? Ook nu zijn we gewoon telefonisch bereikbaar voor vakkundig advies.

  • Sinds 28 april mag je, zonder afspraak, weer naar binnen bij een Bike Totaal fietsenwinkel. Hiervoor gelden wel RIVM regels. Lees hier meer over winkelbezoeken.
  • Wil je graag de fiets van je dromen testen, maar kan je niet langskomen in de winkel? Neem dan contact op met jouw Bike Totaal winkel om een proefrit aan huis aan te vragen. Lees hier meer over proefritten aan huis.
  • De werkplaatsen zijn geopend voor service & onderhoud. De situatie verschilt echter wel per winkel. Neem telefonisch contact op met de werkplaats van jouw Bike Totaal winkel om te vragen wat de openingstijden zijn.
  • Ook via onze webshop blijven we 24/7 voor je klaarstaan. Zo kan je gebruik maken van Click & Collect en bezorgen wij je nieuwe fiets tijdelijk gratis thuis. Lees hier meer over online bestellen en Click & Collect.