Filters

Kinderhelmen

Met een kinderhelm zorg je ervoor dat jouw zoon of dochter veilig leert fietsen. Kinderhelmen zijn er in verschillende kleuren en prints. Kies samen met jouw kleine fietser de mooiste uit. Zorg ervoor dat de helm goed aansluit want dan beschermt een kinderhelm op de juiste manier. 


Bekijk hier het assortiment kinderfietshelmen van A-merken als Abus en Bobike. Bestel online of kom langs in de winkel en laat je adviseren door de specialist.

6 producten
+
Met Led licht | Verkrijgbaar in veel kleuren | Gemakkelijk verstelbaar
 64,95
+
Voorzien van reflecterende elementen | In hoogte verstelbaar | elm reikt tot in de slaap- en nekzones
 39,95
Geïntegreerd 180⁰ zichtbaar LED-achterlicht | Uitstekende ventilatie | Helm reikt tot in de slaap- en nekzones
 44,95

Bobike Go kinderhelm XS

 23,95
 22,95
+
9 ventilatie openingen | Easy Lock sluitsysteem | Valt op in het donker door aangebrachte reflectie
 23,95
 22,95
+
10 ventilatie openingen | Easy Lock sluitsysteem | Valt op in het donker door aangebrachte reflectie
 23,95
+
6 ventilatieopeningen | Easy-Lock sluitsysteem | Valt op in het donker door aangebrachte reflectie
 23,95

Kinderhelmen van alle soorten en maten

Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor hoofdletsel tijdens het fietsen en moeten altijd een fietshelm dragen tijdens het fietsen. Kinderhelmen zijn met een handig sluitsysteem gemakkelijk op maat te maken en zijn voorzien van reflecterende stickers.

Daarnaast komen kinderhelmen in verschillende kleuren en prints. Zo weet je zeker dat je kind dé kleur kiest die bij hem of haar past.

Het is belangrijk om kinderen te leren over de voordelen van het dragen van een fietshelm en om ervoor te zorgen dat ze weten hoe ze de helm moeten dragen en bevestigen. Het is ook belangrijk om kinderen te leren over fietsveiligheid en om als ouder het goede voorbeeld te geven door zelf een helm te dragen en veilig te fietsen. Kijk hier voor het aanbod kinderfietsen.

Is een fietshelm voor kinderen verplicht?

Een kinderfietshelm is in Nederland niet verplicht, maar door de gevaren en kwetsbaarheid van kinderen wordt dit wel ten zeerste aangeraden. Zeker met het leren fietsen kunnen kinderen gemakkelijk vallen. Bescherm ze dus goed en geef ze een helm. Gelukkig zijn kinderhelmen speciaal ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn, en komen ze bovendien in verschillende kleuren en prints. Meer weten over de veiligheidsstandaarden van fietshelmen? Lees de blog over veilige fietshelmen.


Welke kinderhelm is geschikt voor mijn kind?

Ook voor kinderen geld: een helm moet goed passen én comfortabel zijn. Bike Totaal verkoopt universele kinderhelmen die verstelbaar zijn, maar ook helmen met maten van XXS tot S. Niet zeker welke maat geschikt is voor jouw kind? Laat je adviseren in de winkel. Bekijk ook de fietshelm aankoopgids: Welke fietshelm moet ik kopen?


A-merk kinderhelmen bij Bike Totaal

Bike Totaal heeft kinderhelmen van verschillende A-merken in het assortiment. Zowel online als in de winkel vind je de ideale helm voor je kind. 

Bike Totaal verkoopt kinderhelmen van de volgende merken:


ABUS is een Duits merk dat al meer dan 90 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van veiligheidsoplossingen, waaronder veiligheid tijdens het fietsen. Naast helmen verkoopt het merk ook veel verschillende soorten sloten voor de fiets en de motor.


Bobike is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in fietszitjes voor kinderen. Naast kinderzitjes verkopen ze ook kinderhelmen en verschillende fietsaccessoires en speelgoed.


Kinderhelm passen in de winkel

Zeker weten dat je de juiste maat én kleur kiest voor jouw kind? Kom langs de winkel en laat je adviseren door de specialist. Vind de perfecte helm en pasvorm voor jouw kind. Met meer dan 140 Bike Totaal winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt.