Filters

Gazelle Eclipse

Eclipse C380 HMB winnaar van de RAI Fiets Award 2024!

Liefde op het eerste gezicht? Dat zou zeker kunnen bij de Gazelle Eclipse. En hoe beter je kijkt, hoe mooier hij wordt. Je avonturen worden mooier met de Gazelle Eclipse elektrische fiets! Schitterend vormgegeven, een hele krachtige motor, grote accu en veel comfort zorgen ervoor dat jij zowel in de polder als in de bergen de mooiste tochten kunt maken. Niet voor niets is de Eclipse C380 HMB winnaar van de RAI Fiets Award 2024 voor 'E-bike van het Jaar'.

Toelichting van de jury van de RAI Fiets Award: "Het stabiele frame, de oversized banden en de verende voorvork zorgen voor een vertrouwde en veilige rijervaring. Schakelen doe je traploos en de moderne middenmotor werkt stil en doet onopvallend goed zijn werk. Een mooi detail is het oplaadpunt van de accu net achter de staande buis."

De Eclipse Speed was in deze competitie genomineerd voor 'Speed e-bike van het jaar'. Deze schitterende speed pedelec is leverbaar vanaf mei 2024.

Bekroonde schoonheid

Schoonheid en functionaliteit zijn bij de Gazelle Eclipse prachtig gecombineerd. Niet voor niets won de Eclipse in 2023 met dit ontwerp de IF Design Award. De accu is zo mooi ingebouwd dat je bijna vergeet dat je op een elektrische fiets zit. Met de sportieve zithouding ben je klaar voor de meest avontuurlijke rit.

2 producten
Eclipse C380 HMB heren
Bosch Performance Line CX middenmotor, 85 Nm | Enviolo traploze versnelling | Actieradius van 135 km
 5.999,00-
Eclipse C380 HMB dames
Bosch Performance Line CX middenmotor, 85 Nm | Enviolo traploze versnelling | Actieradius van 135 km
 5.999,00-

Veel comfort

Je hebt een mooie toertocht uitgezocht in een prachtige omgeving. Onderweg een paar heuvels en daartussen (vooral in augustus) schitterende heidevelden. Dan wil je daar ook maximaal van genieten natuurlijk. Met de Gazelle Eclipse kan dat. Hobbels worden voor een groot deel opgevangen door de verende voorvork en de extra brede banden. De rest door het comfortabele gelzadel. Zo kun je heerlijk doorrijden zonder moe te worden en zonder zadelpijn. Hoewel, onderweg even stoppen voor koffie of thee met verse appeltaart is ook best een goed idee.

Meest krachtige Bosch middenmotor

De Gazelle Eclipse is uitgerust met de meest krachtige middenmotor die Bosch op dit moment heeft: de Bosch Performance Line CX. Deze motor levert maar liefst 85 Nm (ja dat is echt veel) aan kracht. Hiermee ben je altijd als eerste weg bij het stoplicht en trotseer je met gemak pittige heuvels en een forse tegenwind. Zo kun je altijd zonder bezwete rug op je bestemming aankomen.

Waar zit die grote accu?

Bij een krachtige motor hoort ook een grote accu. Daarom is de Eclipse uitgerust met een accu van 750 Wh, waarmee je tot zo'n 135 kilometer kunt rijden tot de volgende oplaadbeurt. Maar waar zit die accu? Je kunt je haast niet voorstellen dat die grote accu is weggewerkt in dat slanke frame. Toch wel, de accu zit in de onderbuis en is gemakkelijk te verwijderen om hem op te laden.