Win-actie: #mijntourgevoel


Wat is uw tourgevoel? Laat het zien en win!

Wat is uw tourgevoel? Een lange fietstocht? Een fietstochtje op vakantie? Of misschien wel die beklimming tijdens de Alpe d’HuZes? Wij zien graag wat bij u het tourgevoel oproept. Deel uw tourgevoel op Facebook en/of Twitter onder vermelding van #mijntourgevoel en maak kans op een Bike Totaal cadeaupas ter waarde van € 50,- of 1 van de 10 boeken 'Triomftochten van een wonderploeg. Het succes van Raleigh' t.w.v. € 37,50. Dit is een fantastisch boek over de welbekende Raleigh wielerploeg en geïllustreerd met ruim 350 foto's! 

Zo doet u mee

Maak een foto van een situatie waarin u het tourgevoel ervaart. Deel deze foto op Facebook en/of Twitter onder vermelding van #mijntourgevoel en tag Bike Totaal. Aan het einde van de actie wordt een winnaar bekendgemaakt. Heeft u gewonnen en mag u een van de prijzen in ontvangst nemen? Dan nemen we contact met u op via Facebook of Twitter.

Looptijd actie

Onze tourgevoel actie loopt van 24 juni t/m 26 juli 2015. De winnaar wordt aan het einde van de actie via Facebook en Twitter bekendgemaakt.

Bekijk de actievoorwaarden

Deze actie inmiddels afgelopen.