Fietsenwinkels Nijmegen | Verkoop en service dichtbij!

Ben je op zoek naar fietsenwinkels in Nijmegen? Je bent bij Bike Totaal aan het juiste adres! Of je nu een fervent fietser bent of een beginneling, Nijmegen heeft een reeks fietsenwinkels die iets voor iedereen bieden. De Bike Totaal winkels in Nijmegen staan bekend om hun hoge kwaliteit, uitstekende klantenservice en uitgebreide kennis van fietsen. De ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets die past bij je behoeften en budget.

Fietsreparatie en onderhoud in Nijmegen

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Nijmegen kan je bij onze winkels terecht voor onderhoud en reparatie. Neem contact op met de winkel in jouw buurt en maak een afspraak in de werkplaats.Fietsen in en om Nijmegen is een geweldige ervaring! Nijmegen staat bekend als een fietsvriendelijke stad, met een uitgebreid netwerk van fietspaden en prachtige omgevingen om te verkennen. Of je nu door het stadscentrum wilt fietsen, langs de rivier de Waal wilt rijden of de omliggende natuur wilt ontdekken, er zijn talloze mogelijkheden. Nog een laatste check voor je fiets nodig? Bel dan voor een afspraak één van de onderstaande fietsenwinkels in Nijmegen. 

Een van de populaire fietsroutes is het rondje om de Ooijpolder, waar je kunt genieten van mooie uitzichten over de uiterwaarden. Een andere optie is om de prachtige bossen rondom Nijmegen te verkennen, zoals het Heumensoord of de Hatertse Vennen. 

 Vergeet niet om te genieten van de gezellige sfeer in de binnenstad van Nijmegen, waar je veel fietsenstallingen vindt. Fietsen is de meest gebruikelijke manier van vervoer in de stad, dus je zult veel andere fietsers tegenkomen.

Bike Totaal Jos van Hees

Centraal gelegen in Nijmegen onder de Radboud Universiteit vind je Bike Totaal Jos van Hees. Met een ruim aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen en nog veel meer kan je hier altijd terecht. In de winkel krijg je altijd het juiste advies en in de werkplaats helpen we je snel weer op weg! Meer weten? Klik op onderstaande button.

Naar de winkel

Bike Totaal Thoonen

Gelegen aan de Dennenstraat in Nijmegen vind je Bike Totaal Thoonen. Met een ruim aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen en nog veel meer kan je hier altijd terecht. In de showroom krijg je altijd het beste advies en in de werkplaats helpen we je snel weer op weg! Meer weten? Klik op onderstaande button.

Naar de winkel