Wij houden van fietsen Menu

Omafietsen

De nieuwste colletie omafietsen

Een omafiets is een fiets met 28" wielen en een gebogen buis tussen de zadelbuis en de balhoofdbuis. Deze damesfiets heeft daardoor een vrij lage instap. Zo komt de fiets ook aan zijn naam: de fiets is geschikt voor oudere mensen die niet meer zo gemakkelijk op- of af een fiets met een hoge instap kunnen komen. Deze klassieke omafiets is echter ook onder middelbare scholieren erg populair geworden! Niet alleen door de hippe kleuren en vrolijke printjes, maar vooral ook door het gemak. Tegenwoordig is er keuze tussen geen, 3 of 7 versnellingen en met handremmen of terugtraprem. Door de comfortabele rechte zit heb je goed overzicht op het verkeer. Perfect voor iedereen die onbezorgd korte ritten van A naar B wil fietsen, zonder al te veel onderhoud aan de fiets te moeten plegen. Daarnaast gaat de fiets niet snel kapot door het gebruik van simpele onderdelen. De omafiets is dus ook erg geschikt als stationsfiets!

Uw Bike Totaal vakman om de hoek helpt u graag met het kopen van de perfecte omafiets. U wordt dan direct geinformeerd of de fiets op voorraad is. U kunt de vakman vragen over de mogelijkheden m.b.t. een proefrit.

Omafietsen

De klassieke omafiets is van alle tijden! Niet alleen door de hippe uitstraling en het stevige materiaal. Maar vooral ook door het gemak. Door de comfortabele rechte zit heb je goed overzicht op het verkeer. Geschikt voor iedereen die onbezorgd van A naar B wil fietsen. Perfect voor in de stad. Iedere dag opnieuw.

Bij elke omafiets krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort met servicepakket.

Deze categorie bevat geen producten.

Terug naar de vorige pagina

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Close Inloggen