Even voorstellen: fietssupportteam Alpe d'HuZes Jeroen Vierhout, 54 jaar

Jeroen Vierhoutwoensdag 29 april 2015 12:24

Jeroen is oud lid van Bike Totaal en is dit jaar voor de tweede keer gevraagd mee te gaan met Bike Totaal tijdens de Alpe d'HuZes. Hij zal tijdens het evenement het fietssupportteam komen versterken en daarmee deelnemers helpen die reparaties of onderhoud nodig hebben aan hun fiets. ''De werkzaamheden die we daar verrichten zijn divers. Van een bandje vervangen tot aan een gehele ombouw van een fiets. Ook het praatje en een luisterend oor zijn de niet te onderschatten taken die wij als team van reparateurs te bieden hebben.'' Het wordt al de vijfde keer voor Jeroen dat hij aanwezig zal zijn tijdens het evenement, maar dit jaar dus voor de tweede keer met het team van Bike Totaal.

Het meeste ziet hij uit naar de geweldige sfeer die tijdens dit evenement heerst. Niet alleen bij de deelnemers, maar bij iedereen die meerwerkt aan het evenement. ''Ook binnen het fietssupportteam heerst altijd een uitermate gezellige sfeer.'' Op de vraag of hij ergens tegenop ziet met betrekking tot het evenement is Jeroen erg duidelijk. ''Waar ik het meest tegenop zie is bij dit evenement niet van toepassing. Je doet dit voor het belang van de deelnemers die daar voor een van de meest nare ziektes fietsen. Ik hoop dan ook dat dit jaar weer een groot succes zal worden en dat wij van Bike Totaal, zowel op de fiets als ondersteunend, een team vormen.''

Jeroen verbaast zich erover dat er ieder jaar weer zoveel deelnemers zijn die zich niet goed voorbereiden op de uitdaging. Hij heeft dan ook voor alle deelnemers een goede tip: ''Ga goed getraind de uitdaging aan en laat je fiets goed prepareren voor een zeer heftige beklimming.'' U kunt hiervoor, als deelnemers aan de Alpe d'HuZes, terecht bij een vestiging van Bike Totaal bij in de buurt. Geef u op via dit formulier. Na donatie van €10,- aan het Bike Totaal Alpe d'HuZes Zinvol op je Zadel team, wordt deze keuring gratis uitgevoerd. Wilt u het team Zinvol op je Zadel van Bike Totaal direct sponsoren? Dat kan door het geven van een donatie.

« Terug

Archief > 2015 > april