Even voorstellen: team Zinvol op je Zadel Alpe d'HuZes Diana Lauffer, 48 jaar

Diana Lauffer.JPGwoensdag 15 april 2015 11:52

''Helaas zijn er nog steeds teveel verliezers in de strijd tegen kanker. Daarom doe ik mee, om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor het KWF.’’

Rasoptimist Diana versterkt dit jaar het team Zinvol op je Zadel van Bike Totaal en fietst voor het eerst mee tijdens het evenement. De vraag waarom ze meedoet aan het evenement is voor Diana geen moeilijk vraagstuk. ''Waarom niet? In mijn naaste omgeving worden steeds meer mensen getroffen met de diagnose kanker, in welke vorm dan ook. Als ik de strijd zie die zij leveren om deze ziekte te overwinnen, dan kan ik geen excuus verzinnen om hier niet aan mee te doen.''

Diana Lauffer Bike Totaal team Alpe d'HuZesHaar doel, driemaal de berg beklimmen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF , gaat zij bereiken door een actieve en intensieve training. In 2010 heeft Diana het fietsen weer opgepakt en sindsdien is zij regelmatig op haar mountainbike te vinden in het bos of maakt ze snelle kilometers op haar racefiets. ''Sinds november fiets ik twee avonden in de week actief in groepsverband. Ik doe dan RPM met veel wisselende interval en weerstand. Als het weer en de tijd het toelaten in het weekend ga ik buiten fietsen.’’ Leuk om te vermelden is dat niemand zo blij was met de medische keuring als Diana. Haar uitkomst van ‘fitte vrouw’ werd meerdere keren uitgebreid verkondigd.

Naast de actieve, fysieke voorbereiding is Diana ook al actief op zoek naar donaties voor het evenement. Zij vertelt zoveel mogelijk over haar deelname aan de Alpe d’HuZes en natuurlijk haar achterliggende redenen. Ook verkopen Diana en haar teamgenoot Catelijne ansichtkaarten, waarvan de gehele opbrengst naar het KWF fonds gaat.

Als tip wil Diana de deelnemers aan de Alpe d’HuZes meegeven om vooraf hun fiets te laten controleren. Dit kan bij een Bike Totaal vestiging bij u in de buurt via dit formulier. Na donatie van €10,- aan het Bike Totaal Alpe d'HuZes Zinvol op je Zadel team, wordt deze keuring gratis uitgevoerd. Wilt u Diana en haar team direct sponsoren? Dat kan door het geven van een donatie.

« Terug

Archief > 2015 > april