Even voorstellen: team Zinvol op je Zadel Alpe d'HuZes Debbie van Engeland, 39 jaar

Debbie van Engeland.jpgwoensdag 15 april 2015 11:19

''Het evenement heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik nu zelf voor het goede doel zo’n uitdaging aan wil gaan. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.’’ 

Fanatiekeling Debbie is dit jaar ook van de partij binnen team Zinvol op je Zadel. Na vorig jaar mee te zijn geweest als supporter en verzorgster van onder andere haar man Ron, heeft zij besloten dit jaar zelf op de fiets te springen en zich op deze manier in te zetten in de strijd tegen kanker.

Om haar persoonlijke doel te bereiken wil Debbie zeker drie keer de berg beklimmen op haar fiets. Deze die-hard geeft echter niet zomaar op, want haar ambitie ligt nog hoger! ''Zeker ga ik voor 3 keer, maar mijn ambities liggen bij 5 keer.’’ Ondanks dat het de eerste keer is dat ze meefietst met de Alpe d’HuZes, zal Debbie zeker niet voor het eerst deze berg beklimmen. In het verleden heeft zij, buiten het evenement om, meerdere malen de Alpe d'Huez beklommen per fiets. ''Ik ken de berg van vele malen opfietsen uit het verleden en weet dus wat me te wachten staat.’’ Debbie is dan ook niet de eerste-de-beste fietser. Met maarliefst 25 jaar fietservaring in o.a. wielrennen is zij een echte aanwinst voor team Zinvol op je Zadel!

Iemand die al zo geoefend is met fietsen, weet ook dat voorbereiding cruciaal is voor een goed resultaat. Wat betreft voorbereidingen kan Debbie dan ook heel kort zijn. ''Goed trainen, waar ik inmiddels al een aantal maanden mee bezig ben natuurlijk. Daarnaast ga ik straks in het voorjaar ook deelnemen aan een aantal tourtochten in het mooie Limburgse Heuvelland.’’ De voorbereidingen voor donaties en aandacht voor het evenement neemt Debbie ook uiterst serieus. ''Ik heb familie, vrienden en kennissen over mijn uitdaging verteld. Ook heb ik de plaatselijke ondernemers benaderd en ik heb een workshop georganiseerd in samenwerking met een bloemisterij.’’

Debbie zal zich tijdens de Alpe d’HuZes inzetten voor team Zinvol op je Zadel. Fietst u ook mee met het evenement en heeft u nog geen fietskeuring laten doen? Geef u dan via dit formulier op voor een fietskeuring bij Bike Totaal. Na donatie van €10,- aan het Bike Totaal Alpe d'HuZes Zinvol op je Zadel team, wordt deze keuring gratis uitgevoerd. Wilt u Debbie en haar team direct sponsoren? Dat kan door het geven van een donatie.

« Terug

Archief > 2015 > april