Even voorstellen: team Zinvol op je Zadel Alpe d'HuZes Mila Wolters, 12 jaar

Mila wolters 3.jpgwoensdag 15 april 2015 10:20

''Ik doe mee omdat ik zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor de ziekte kanker en voor mijn opa en mijn nicht Debbie, zij zijn allebei in 2005 overleden aan kanker.’’Mila Wolters aan het trainen voor het Bike Totaal team Alpe d'HuZes 2015

De jongste, maar zeker niet minst fanatieke deelneemster van team Zinvol op je Zadel is Mila Wolters. Samen met haar vader André gaat zij proberen haar doel te behalen tijdens de Alpe d’HuZes, namelijk drie keer de berg beklimmen. Voor Mila is het de eerste keer dat zij meedoet aan het evenement. Diverse beklimmingen van haar vader hebben Mila geïnspireerd dit jaar zelf ook mee te doen aan de Alpe d’HuZes. ''Ik heb er al heel veel verhalen over gehoord van mijn vader, die er al drie keer is geweest. Twee jaar als fietser en het afgelopen jaar met het Bike Totaal fietssupportteam als technicus om de fietsen van de deelnemers te maken. Nu wil ik dat zelf een keer meemaken.’’

Mila fietst nu ongeveer twee jaar en afgelopen zomer is Mila al naar Frankrijk geweest om samen met haar vader de berg alvast één keer te beklimmen. Uit deze ervaring kan Mila opmaken dat het heel zwaar gaat worden de berg drie keer te beklimmen, maar met behMila en André Wolters  Bike Totaal team Alpe d'HuZes 2015ulp van het publiek hoopt zij drie keer de berg op te fietsen. ''Het mooiste lijkt mij het publiek dat je aanmoedigt om door te gaan.’’ Naast de goede voorbereiding afgelopen zomer in Frankrijk traint Mila onder andere door elke dag naar school te fietsen, veel te voetballen en samen te fietsen met haar vader.

Naast deze fysieke voorbereidingen zet Mila zich ook in om zoveel mogelijk aandacht en donaties voor haar prestatie binnen te halen om hiermee KWF Kankerbestrijding te steunen. Samen met een team uit Klarenbeek organiseert zij regelmatig activiteiten om geld om te halen. Maar dat is nog niet alles. Om nog meer aandacht en donaties te krijgen worden er door Mila op verschillende dorpsfeesten tosti’s gebakken en verkocht. Een echte kanjer en mooie toevoeging aan het Zinvol op je zadel team!

André en Mila gaan een mooie ervaring tegemoet. Niet alleen het evenement Alpe d’HuZes, maar ook het samen mogen beleven van deze ervaring zal hun zeker bijblijven.

Doet u net Als Mila mee als deelnemer aan de Alpe d'HuZes? Geef u dan via dit formulier op voor een fietskeuring van uw fiets bij een Bike Totaal vestiging bij u in de buurt. Na donatie van €10,- aan het Bike Totaal Alpe d'HuZes Zinvol op je Zadel team, wordt deze keuring gratis uitgevoerd. Wilt u Mila en haar team direct sponsoren? Dat kan door het geven van een donatie.

« Terug

Archief > 2015 > april