Wij houden van fietsen Menu

Hybride - Toerfietsen

De nieuwste collectie hybride fietsen

U kunt bij ons de perfecte hybride fiets kopen. Onderstaand vindt u de meest populaire en beste toerfietsen van Batavus, Gazelle, Trek, Kalkhoff en Gaint. In onze folder kunt u zien welke hybride fiets er in de aanbieding is. De Bike Totaal winkel in de buurt helpt u graag bij het maken van een keuze en informeert u graag over de voorraad. 

Hybride - Toerfietsen

Hybrides of toerfietsen zijn echte alleskunners. Geschikt voor woon-werk verkeer en recreatieve fietstochten. Met hun lage gewicht en 21 of meer versnellingen fietsen hybrides heerlijk licht en soepel. Met de verstelbare zadel-  en stuurpen past u uw zithouding eenvoudig aan naar uw wensen. Bekijk hier de evenementenkalender met recreatieve tochten, georganiseerd door NTFU.

Bij elke hybride/toerfiets krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort met servicepakket.

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende

Goedkope hybride fiets online kopen

Hybrides of toerfietsen zijn echte alleskunners voor actieve fietsers. Geschikt voor woon-werk-verkeer en recreatieve fietstochten. Een hybride of toerfiets is een kruising tussen een racefiets en een stadsfiets. Met hun lage gewicht, derailleur en 21 of meer versnellingen fietsen hybrides heerlijk licht en soepel. Met de verstelbare zadel-  en stuurpen past u uw zithouding eenvoudig aan naar uw wensen. Ook kunt u kiezen voor een verende voorvork of een vork zonder vering. Zo fietst u altijd comfortabel. Geen wonder dat hybride fietsen zo populair zijn! De toerfiets is een echte kruising tussen een racefiets en een stadsfiets. Dit type fiets is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een lange fietstocht door heuvelachtig gebied tijdens een sportieve vakantie in het buitenland. De hybride fiets is namelijk uitermate geschikt voor de heuvelachtige gebieden op vakantie. Dit komt door de derailleurversnellingen en de sportieve zithouding op deze toerfiets.

Wij raden u af om online de goedkoopste fiets te bestellen. Ten eerste vanwege het afhandelen van de garantie. Als u uw fiets online aanschaft dan is er een grote kans dat u bij een defect binnen de garantie uw fiets wekenlang kwijt bent. Ook bestaat de kans dat u de fiets op eigen kosten moet opsturen naar het online depot of dat u zelf de fiets moet afleveren bij de hoofdvestiging met werkplaats. Ten tweede kunt u de fiets beter in en Bike Totaal winkel kopen om zadelpijnen zenuwpijn te voorkomen. Juist bij een fiets waarmee u lange afstanden aflegt, is het comfort en de kwaliteit erg belangrijk. Koop dus pas een fiets na een adviesgesprek met de vakman, zadelmeting en een Body scan. Zo kunt u jaren met plezier blijven fietsen.

Waar op letten bij aankoop hybride fiets

Bent u op zoek naareen comfortabel verende fiets met verende voorvork en zadelpen of juist liever geen vering? Dit hangt gelijk samen met het gewicht van de fiets. Uw Bike totaal vakman helpt u met het vinden van balans tussen comfort en gewicht. Wilt u soepel fietsen met veel versnellingen of redt u het ook met minder versnellingen vanwege de vlakke weg? Kiest u voor de V-brakes remmen of voor hydraulische schijfremmen? Naast deze opties zijn er nog veel meer dingen bespreekbaar. Vraag ernaar bij uw vakman. De beste hybride fiets bestaat niet; dit verschilt voor iedereen. Ook de bestverkochte hybride is niet voor iedereen geschikt. De Bike Totaal vakman kan u gelijk informeren of er een passende fiets in de aanbieding is en of deze voorraad is. Deze fiets wordt vervolgens rijklaar en volgens uw wensen afgeleverd.

Populaire hybride fietsen

De meest populaire hybride fietsen kunt u bij Bike Totaal winkel bestellen. De meest populaire merken zijn Batavus,  Gazelle,  Kalkhoff,  Koga en Trek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste hybride fiets? De Bike Totaal vakman helpt u graag met het kiezen van de beste hybride voor u!

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Close Inloggen