Hotelpas actie

Een exclusieve fiets van Bike Totaal met 3 hotelovernachtingen voor 2 personen

Bij aankoop van één van de exclusieve fietsen van Bike Totaal kreeg u tot en met 30 september 2012 een voucher voor 3 hotelovernachtingen voor 2 personen gratis.

Deze actie is inmiddels afgelopen.


  

Voorwaarden actie 'fiets + 3 nachten weg'

Als u één van de exclusieve fietsen kocht bij Bike Totaal in de periode 20 maart t/m 30 september 2012, heeft u een voucher ontvangen voor 3 gratis hotelovernachtingen in Europa voor 2 personen. Hierbij bent u wel verplicht om ontbijt en diner in het hotel te gebruiken. De overnachtingen kunnen worden geboekt tot maart 2013.

Hoe reserveert u een gratis hotel met de Hotelpas (Voucher)?

Activeer eerst uw Hotelpas (Voucher) op www.hotelpas.com, zodat u door het hotel wordt herkend. Vervolgens logt u in met de unieke code op uw Bike Totaal voucher en zoekt het gratis hotel. U kunt vervolgens zelf reserveren bij het hotel. U dient altijd te vermelden dat u in het bezit bent van de Hotelpas (Voucher). In hotels in het buitenland is de Hotelpas soms beter bekend onder de naam Goldcard of Freesleep/Daydream halfboard concept.

Vraag of men een gratis hotelkamer ter beschikking heeft met gebruik van het ontbijt en diner. Noem desgevraagd uw unieke code. Via dit nummer controleert het hotel de geldigheid van de Hotelpas.

Nadat het hotel akkoord is en de reservering heeft bevestigd dient u de reservering via de website www.hotelpas.com te bevestigen. Klik hiervoor op 'bevestig hotel'. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging met de boekingsgegevens die geprint moeten worden. Bij aankomst in het hotel laat u deze bevestiging samen met de Hotelpas bij de receptie zien. Eventuele extra kosten rekent u zelf af met het hotel.

Kijk voor de uitgebreide voorwaarden ook op www.hotelpas.com