Bike Totaal Van Velzen

"Wij staan voor je klaar". Keuze van een nieuwe fiets én jou mobiel houden is onze grootste uitdaging en daar staan wij voor! Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

Traaij 16 3971 GN DRIEBERGEN
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Services:
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Stem op Bike Totaal

En win mooie prijzen!

Snel leverbare fietsen

Snel leverbaar = snel fietsen

Topselectie school

Kids naar school doe je gewoon op de fiets

Fietsenwinkel Driebergen

Op zoek naar een winkel met een ruim assortiment fietsen en vakkundige monteurs? Dan moet je bij Bike Totaal Van Velzen in Driebergen zijn. Onze specialisten hebben een voorliefde voor alles wat met fietsen te maken heeft. Wij adviseren je graag. Zowel voor, tijdens als na je aankoop.

Een elektrische fiets voor elk budget

Bij Bike Totaal Van Velzen vind je een elektrische fiets voor elk budget. Zoek je bijvoorbeeld een elektrische fiets met middenmotor? Dan kan je bij ons kiezen uit diverse A-merken. Twijfel je nog? Geen probleem. Wij staan voor je klaar met eerlijk en deskundig advies. Kies je voor het 5 jaar garantiepakket? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de dure technische onderdelen.

Wil je graag vooraf ons assortiment zien? Wij hebben alvast onze topmerken verzameld:

Wij hebben de perfecte fiets voor jou


Wij van Bike Totaal Van Velzen geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Driebergen. Je ontvangt ook altijd een Fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen 

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Ook voor fietsreparatie naar Bike Totaal

Voor zowel fietsreparatie als fietsonderhoud kan je bij Bike Totaal Van Velzen terecht. De specialisten in onze werkplaats zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. Bike Totaal Fietspaspoort bij je fiets gekregen? Dan word je automatisch uitgenodigd voor servicebeurten. Handig toch?


Bike Totaal Van Velzen

Van Velzen bestaat al sinds 1923. (bijna 100 jaar dus…..) 

Jos van den Berg is de vierde eigenaar van Bike Totaal van Velzen. Oorspronkelijk onderverdeeld in een automobielbedrijf, fietsenwinkel en pompstation. Nu zijn wij een moderne fietsenwinkel gespecialiseerd in e-bikes, stadsfietsen. 

Eigenaar Jos van den Berg en medewerker David de Vries zijn de mensen die je helpen bij de keuze van een nieuwe fiets en houden jou mobiel. Ons motto: "Wij staan voor je klaar". Keuze van een nieuwe fiets én jou mobiel houden is onze grootste uitdaging en daar staan wij voor!


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken