Bike Totaal Van der Linde De Koog

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

Nikadel 60 1796 BR DE KOOG
Plan je route

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 18:00
Zondag
Gesloten
Services:
Zadelmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Fietsverhuur op Texel

Fietsen op Texel is dé ideale manier om op een actieve manier van je vakantie te genieten. Fietsen op Texel is naast actief bezig zijn ook genieten van de prachtige natuur. Texel beschikt over 140 kilometer aan fietspaden en deze voeren je over het hele eiland. Zo kom je per fiets op plekken waar je met de auto niet eens kunt komen!

De prachtige natuurparken, duinen en bossen vormen tijdens de fietstochten het Texelse landschap. Ook zal je tijdens het fietsen op Texel ervaren dat Texel een waar schapen eiland is. Naast de vele gerechten in restaurants waar schapenvlees in zit, wonen er op Texel meer schapen dan mensen! Tijdens het fietsen op Texel ontdek je een hele andere kant van Nederland.

Fietsen op Texel, onderdeel van Bike Totaal van der Linde, is het grootste verhuurbedrijf van Texel met 25 depots. Wij verhuren o.a. E-bikes/Elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen, scooters, bakfietsen en mountainbikes.

Benieuwd naar de tarieven en voorwaarden die horen bij het huren van een fiets bij Bike Totaal Van der Linde? Je kunt via onderstaande fietsverhuur website meer informatie vinden.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken